PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Jest dobrze

ocenił(a) film na 9

Czytając dziś recenzje filmu na jednym z portali zagranicznych bałem się, że zaraz przeczytam o
filmie jaki on jest cienki i do dupy... alee nie szok, ludzie go oceniają bardzo dobrze na mocne 8,5.
Wyczytałem, że MUTO są przerażające i tajemnicze, że sama Godzilla jest najlepszym stworem jaki
do tej pory był w filmach. Wyczytać też można, że sam film skupił się na emocjach i relacjach
ludzkich w obliczu zagłady i sceny z Godzillą jest ich mało... czy to dobrze ? Ocenie jak obejrzę.

gepa3

Z tego co czytam na necie, to chodzi nie tyle o to, że mało godzilii, ale napięcie i pojawianie się godzilli jest budowane powoli, aż do wielkiego finału w którym jeszcze dosłownie "wszystko" z czym kojarzona jest marka "godzilli",

ocenił(a) film na 9
Spidey_

To bardzo dobrze... pewno będzie kontynuacja.

ocenił(a) film na 8
gepa3

jak kasowo bedzie dobrze to powinna byc

ocenił(a) film na 6
luquepl

W 1998 kasowo też było dobrze, nawet ostatnia scena wskazywała na kontynuację, a jak wiemy ona nigdy się nie odbyła.
Amerykańska Godzilla (choć Godzilli w Godzilli za wiele nie było) nie ukrywam bardzo mi się podobała, ale ta to będzie chyba kosmos.

ocenił(a) film na 8
3bit

Poprzednia Godzilla tak zarobila na siebie troche ale bylo duzo mieszanych opinii.
Jest to ciezki grunt ale mysle ze ta nowa powinna osiagnac stabilny poziom ocen dobrych i 2 czesc niebawem stanie sie faktem.

ocenił(a) film na 9
luquepl

Ja wierzę w to, że będę często wracał do tego filmu z uwagi na jego "miodność" i mam nadzieję, że się nie zawiodę.

ocenił(a) film na 8
gepa3

Też czytałem recencje i ludzie chwalą ten film już się nie mogę doczekać do 16 maja hehe :) skoro Godzilla jest tutaj najlepsza no to pozostaje się tylko cieszyć że po 10 latach od Godzilla Final Wars nasz król potworów powrócił :)