PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85771
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Film naprawdę świetny tylko wkurzało mnie to eksponowanie amerykańskich żołnierzy co to oni nie
są i zamiast zrobić więcej walk potworów to dali jakieś urywki a pokazywali amerykańców
goniących z bombą trochę to wkurzało.. Mimo wszystko film fajnie się oglądało mam nadzieje że
zrobią podobną serie do japońskich.

Wiadomo cośo kolejnych częściach??

I czy wam też godzilla z gęby przypominała jakiegoś psa?:D

klosek19

Psa może nie :) ale mialem wrazenie ze miala zbyt małą glowe w proporcji do reszty ciała (ale tylko w niektorych ujeciach) i tak amerykanie poprawili sie z jej całoksztaltem w porownaniu do czesci z 1998r gdzie wygladala jak jaszczurka... Nic niestety nie poratuje z wiesciami o kolejnych czesciach mysle tylko ze jesli beda a beda napewno to Godzilla juz zawsze bedzie stala po stronie ludzi, mysle takze ze amerykanie nie posuną sie jak japonczycy w czesci z mechagodzilla i z kosmosu nic nie przyleci nas zniszczyc... licze na to ze jesli powstanie jakas dalsza czesc to bedzie ciekawsza od tej i licze na wiecej potworow i jakiegos sprzymierzenca dla samej Godzilli

ocenił(a) film na 8
AKIRA85

ta z 98 roku to nie było żadne nawiązanie do tych japońskich klasyków to zupełnie inny film

ocenił(a) film na 10
AKIRA85

Dobry kosmos nie jest zły. Ja nie widzę przeciwskazań.

ocenił(a) film na 9
klosek19

Ja jeszcze bynajmniej nic nie słyszałam o kolejnych częściach, ale ciekawie byłoby gdyby zrobili kontynuację. A co do pyska to mi kojarzy się z niedźwiedziem. Ma śliczny pysk, na prawdę, ze wszystkich stworów on ma najładniejszy, zarazem dostojny, dziki i niebezpieczny wyraz swojego masywnego, krótkiego i ciekawie wyprofilowanego pyska c:

ocenił(a) film na 9
EruruuTail

przecież robią kontynuacje warner bros potwierdziło że już zaczynaja kręcić 2 ;) ludzie ;)sam edward powiedział na konferencji że już układają scenariusz do 2 części :)

ocenił(a) film na 9
paul_van_dyk_87

Luz, nie jestem na bieżąco. Jeżeli tak jest to w takim razie tak jest i jest git!

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

oby dostali prawa do "starych" potworów, nie pamiętam już nazw bo to było dawno ale walka z Ćmą i Motylem przy tej technice... SUPER..

Godzilla będzie u mnie jak Transformers ile by nie było części wszystkie chętnie będę ogladać

ocenił(a) film na 9
klosek19

wierz jabym chętnie jakieś nowe potwory zobaczył muto było w dechę nie powiem

ocenił(a) film na 9
klosek19

znowu mothra? ile można :D?

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Długo:D