6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85974
6,0 42 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Niestety słaby film bardzo słaby byłem na tym w 1998 r i tamten to był fajny , a tu gra aktorów na
poziomie seriali w tvn7 efekty nie pomogły byłem na 3d i nic mnie nie olśniło , nie polecam , historia
słaba nie ma się nawet z czego pośmiać a wystraszyć to może fabuła... szkoda kasy na bilet. 0/10 .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
beloved1

I ja sie zgodze, nie wiem jaki sens jest robic filmy, ktore przerazaja glupotaa i najwnoscia. 3 potwory, dwa ktore chca sie bzykac i jaj znosic i trzeci ten dobry, na litosc boska ile mozna. Efekty ok, ale nawet i one nie porazaja w 3D, odnioslem wrazenie, ze celem rezysera bylo pokazanie jak fajnie rozpieprza sie miasta, lazi po blokach, ryczy i steka... Wszystko w odcieniach szarosci i donioslej muzy. Aktorsywa w tym nie ma za grosz, no ale na Godzille idzie sie dla ryku i efektow sp, niz aktorow. Dzieki Bogu, Binoche zginela na poczatku bo bym cierpial razem z nia, w tym wlokacym sie gniocie.

paul_van_dyk_87

wlasnie odwrotnie...liczylem, ze film wcisnie w fotel i choc domyslalem sie, ze bedzie tepy jezeli chodzi o scenariusz, to jako widz, ktory wychowal sie na Godzilli z lat 70, chcialem zobaczyc, cos czego technika nie mogla zaoferowac widzowi w tamych latach, i jak wczesniej napisalem, zero jakies fajnego klimatu, efekty sa, jest buczenie, warczenie, alarmy i gwizdy ludzi na sali, nie ma niczego nowego. Troche szkoda.

ocenił(a) film na 8
meshuggah

Dajcie ludzie spokój i nie komentujcie takich syfiatych, prowokacyjnych tematów ! Mało tego macie? Niech to spadnie nam sam dół.

ocenił(a) film na 10
beloved1

http://i360.photobucket.com/albums/oo41/unholyrevenger72/zilla.gif

użytkownik usunięty
beloved1

Mam wrażenie że aktorzy z tvn7 lepiej wywiązują się ze swojej roli. Słabiutka ta nowa godzilla...

ocenił(a) film na 10

https://www.youtube.com/watch?v=vtzSP8VjkcE
Słabiutkie to są twoje argumenty a data założenia twojego konta oraz ilość ocenionych filmów mówi o tobie wszystko.

użytkownik usunięty
NeoMetalSonic

Słabiutkie to są próby sprowokowania mnie w kolejnych tematach. Przeglądając twoje wypowiedzi mam wrażenie, że jesteś jakimś psychofanem filmu godzilla. Idź być trollem gdzie indziej...

ocenił(a) film na 10

Przeglądając twój profil i twoje wypowiedzi zauważyłem iż tylko prowokujesz ludzi a to konto zostało założone aby trollować innych użytkowników i oskarżać ich o robienie tego co ty.

użytkownik usunięty
NeoMetalSonic

Przeglądając twoje konto i wypowiedzi zauważyłem że masz jakąś manie na punkcie godzilly. Poza tym wielokrotnie prowokujesz innych użytkowników, oraz oskarżasz ich o bycie trolle. Szkoda, że musisz leczyć swoje kompleksy w necie, żenada.

ocenił(a) film na 10

Właściwie to wszystkie (poza pierwszym) oskarżenia pasują do ciebie.

użytkownik usunięty
NeoMetalSonic

Właściwie to nie rzucałem żadnych oskarżeń, tylko scharakteryzowałem ciebie poprzez pryzmat wypowiedzi. Prawda w oczy kole?

ocenił(a) film na 10

No ta prawda tyczy się akurat ciebie.

użytkownik usunięty
NeoMetalSonic

Nie wiesz co napisać i papugujesz po mnie??? może trolle tak mają???

ocenił(a) film na 10

Chłopcze jakbyś znał znaczenie sformułowań ,,papugować" i ,,troll" to nie napisałbyś komentarza na który właśnie ci odpisuję.

użytkownik usunięty
NeoMetalSonic

Teksty w stylu "chłopcze bla bla" zachowaj dla swoich kolegów, jeżeli takowych posiadasz.

Ps, "papugować" i "troll" to słowa/wyrazy, a nie sformułowania...ręce opadają.

ocenił(a) film na 10

I po raz kolejny pokazałeś że próbujesz odbiec od tematu próbując popisać się swoją niewiedzą (sformułowanie to słowo wyrażające w pewien sposób jakąś myśl).

użytkownik usunięty
NeoMetalSonic

sformułowanie-słowa wyrażające w pewien sposób jakąś myśl, zaznaczam SŁOWA, a nie słowo.
I po raz kolejny się ośmieszyłeś, he he

ocenił(a) film na 8
beloved1

Zabawne. Mamy baśnie z 1001 nocy i inne i nie śmiejemy się z nich i nie mówimy, że nic niewarte, tylko czytamy i mamy sentyment do nich. Dla mnie w tym filmie jest ważny głownie mój kochany potwór Godzilla. Film da się oglądać, a Godzilla jest śliczny.

ocenił(a) film na 9
beloved1

Ten film napewno nie zasluguje na ocene 1 ,chyba sobie jaja robisz,Mogles sobie odpuscic po obejrzeniu zwiastonow a nie niepotrzebnie zanizac ocene filmu.