PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85771
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Cytuję tutaj swojego kumpla prosto z komunikatora internetowego bez zmiany czegokolwiek. Uprzedzam o przekleństwach:

*glowny bohater niezniszczalny
*godzilla niezniszczalny
*feel like battlefield. skocz z 10km otworz spadochron 20m nad ziemia. wyladuj jakbys to zrobil na wys 500m
*oni tam atomowki zjadali
*jaki k-u-r-w-ibąk ten glowny bohater
*poczatek filmu. glowny boh. ma 5 lat. potem jest: 15lat pozniej i juz ma syna z 3/4 letniego.
*w tym filmie sa znikajacy ludzie
*jedzie pociag. wychodzi 4!!!!! na most dwoch schodzi na dol dwoch. costam chwilr na nich. i ****. potem pociag (pelny wojska, eskorta **** wie co) wyjezdza z tunelu i plonie i nikogo nie ma.
*tam do tunelu rob w**** duzy (nie godzilla) poszedl
*ale zadnyxh fireboli nie mial
*a pociag nienaruszony tylko plonal
*spela ***** caly film laduje. mane gromadzi
*zeby dwa razy strzelic. raz to wgl nwm poco
macha lapami caly film. a na koniec dwa razy z pyska niebieskim plomieniem strzela
*potem budynek ja przygniata. niby dead. noc mija. wstaje i se idzie
*bo tam byla godzilla i dwa robale
*samiec i samica
*i oni te bomby w*********
*i murykanie chcieli ich atomowka kilnac
*i tym pociagiem ja przewozili
*to ten latajacy p-i-z-d-okleszcz pod*****l ta bombe i zaniosl panience swojej zrby mu **** dala
*no i dala. wysrala potomstwo. (walila reka w ziemie co spowodowalo dym wiekszy niz po wybuchu wulkamu na islandii)
*i wysrala w ta dziure. glowny bohater znalazl w tej dziurzr ciezarowke z benzyna w nienaruszonym stanie. wylal benzyne (wybuchla mu w plecy) i poszedl na przystan gdzie jego kompania z bomba spieprzala.
*ta samica p-i-z-d-okleszcza nie owalila bomby (nwm czemu) a tamci co spadochron 10m nad ziemia otwierali ja za****** i na statek chcieli dac i jak najdalej zeby wy******
*w miedzy czasie godzilla samca za*********
* ***** wybawiciel ziemi lekko zadrapany dobiega do bomby (oczywiscie nikogo nir ma) puszcza lodke i sluz.
*tam godzilla firebola w twarz samicy poscila. leb odpadl
*godzila sie polozyla. ranek. wstaje i koniec

ocenił(a) film na 6
Gagagigo

Chaos ! Kompletnie nic nie wprowadza tylko chaos i ubolewanie.