PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85771
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

http://www.deadline.com/2014/05/godzilla-2-sequel-warner-bros-legendary-gareth-e dwards/

ocenił(a) film na 9
Galadh

tylko ciekawe co tam wymyślą? mogli by bardziej rozwinać tą genezę powstania muto ;)

użytkownik usunięty
Galadh

Może byc ciekawe tylko oby Godzilla pozostała w roli bohatera a nie wręcz przeciwnie

ocenił(a) film na 10
Galadh

Najwzniejsze to zeby Godzilla byla jednak pierwszo planowa , no ale bez przesady .
Chociaz mimo wszystko byla za krotko

Galadh

Edwards sugeruje, że sequel będzie reebotem Destroy all monsters. Mam nadzieję, że to nie prawda: największym atutem tamtego filmu była obecność wszystkich potworów Toho. Taki film powinien powstać później, po kilku sequelach Godzilli i oraz innych współczesnych kajiu.

ocenił(a) film na 6
szmyrgiel

Ja bym stawiał na Mothrę, przynajmniej tak sugerował film w pierwszych scenach (ślady pełzania do morza).

ocenił(a) film na 9
Kolbe

mothre ile można wałkować tą ćme ?:)

ocenił(a) film na 6
paul_van_dyk_87

Może nowe podejście odświeży nieco wizję potworów Toho, aczkolwiek wolałbym oryginalne rozwiązania. MUTO zdecydowanie przypadł mi do gustu.

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

to nie dobrze za dużo potworów to nie wróży nic dobrego

Galadh

Jeśli zatrudnią jakiegoś scenarzystę z głową to jestem na tak. Jeśli znowu to beztalencie - Borensteina - to jestem na nie. :P

ocenił(a) film na 9
Davus

reżyser ten sam oki ale widać ze scenarzyste muszą zmienić nie wiem może jakiś scenarzysta lepszy hm z mrocznego rycerza?