PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85655
5,9 53 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla
Sajmek

na przedpremierze nie bylo. Czytalem ze debiut zawiastuna ma byc w piatek. Nie moge sie doczekac.
Godzilla super w swoim gatunku - swietnie bo bardziej katastroficznie niz monsterowo, klasycznie i przez to troche schematycznie - przy czym uwazam to zalete w wypadku tego filmu. Godzilla jest wielki.

ocenił(a) film na 7
ideapawel_2

Tu jest trailer po francusku ;) https://mega.co.nz/#!PhBRQRTR!U1xV_tvSTsPGUOFIBuoGsSpxe3RNv_ Q42zIfvMr3wLA

Sajmek

Interstellar wbija w fotel i kaze czekac na film.

ocenił(a) film na 1
Sajmek

własnie wróciłem z kina i nie pamiętam kiedy ostatni raz zasnąłem w kinie - takiej tandety i szmiry dawno nie widziałem

ocenił(a) film na 8
dondariodon

Byłem w multikinie w ZT i rzeczywiście, zobaczyłem trailer Interstellar - całą sekundę. Po tym czasie cały ekran stał się zielony i trailer już do końca tylko słyszałem xD

ocenił(a) film na 7
kelawerde

Multikino w Złotych Tarasach to najgorsze kino jakie powstało, tylko idioci tam chodzą

ocenił(a) film na 8
Gyp

No chyba nie.

ocenił(a) film na 7
kelawerde

No chyba jednak tak

dondariodon

nikt cię tu o zdanie nie pyta....jeśli to jest dla kogos szmira to ja nie wiem co to za spieprzony gust a no tak ambitne filmy....jak ktos lubi tylko ambitne filmmy to po cholere idzie na rozrywke, po twoich ocenach łatwo wywnioskowac ze tylko ambitne ci odpowiada

The_Fallen

Nie widzę zbyt wielu ambitnych filmów wśród ostatnio przez niego oglądanych ;)

wojtekm_fw

wejdz w ogladane i w ogole ma wysoko ocenione niezbyt ambitne filmy ale ten gosciu dajac jeden godzilli chyba se kpi

Sajmek

ja widziałem dzis

użytkownik usunięty
Sajmek

https://www.youtube.com/watch?v=zSWdZVtXT7E
trochę jak Odyseja, trochę jak Grawitacja :)

ocenił(a) film na 10
Sajmek

Tyż widziałem zapowiada się jakiś dobry film:-)

Sajmek

Ano był. Efekt tego tunelu czasoprzestrzennego pod koniec trailera był powalający!

ocenił(a) film na 3
Sajmek

Własnie wrociłem z kina, kaszana, seans 3D a efektów zero. NIE POLECAM

ocenił(a) film na 7
Sajmek

no ja tez widzialem, troche sie wyjasnia - ale dalej niewiele wiadomo (jak to w zwiastunie) - ja to sobie dopowiedzialem tak: wezma Matthew do misji rozmieszczenia jakiegos teleportera po drugiej stronie kosmosu, ktorym pozniej ekipa wraz z nim bedzie mogla wrocic. W pewnym momencie mowi do dzieci "I will be back" wiec mozna mniemac ze nie jest to "one way ticket"... zapowiada sie ciekawie, ale trailer nie wbil mnie za bardzo w fotel... mimo to "must see".