PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

3D to wydanie niepotrzebnie pieniędzy. Efektów w 3 D jak na lekarstwo wiec lepiej pójść na 2 D i
dołożyć sobie do większego popcornu :) Co d filmu to jak dla mnie słabiutki. Ma to być kino
rozrywkowe ale w pewnym momencie zaczeło mnie nudzić a co gorsza film bardzo przewidywalny.
Aktorzy raczej 2-3 liga więc i ich gra nie powalała. Ogólnie jak ktoś ma 30 zł na bilet i nudzi się
wieczorem to można iść aczkolwiek fajerwerków raczej nie ma.

ocenił(a) film na 8
gepard02

Kto je popcorn w kinie..

ocenił(a) film na 8
OpenSparviere

Jak to kto? Dużo ludzi. :D Poza tym co ci to przeszkadza?

gepard02

3D polecam tylko w IMAX.

ocenił(a) film na 9
Turkisz80

Ja byłem w multikinie i moim zdaniem też jest dobrze. Uwaga- gorzej z ludzmi szeleszczącymi chipsami i popcornem. Dzieci, które były ( z 11 lat) milczały przez cały seans i 0 hałasów. Niektórzy dorośli zachowują się nawet jak nie dzieci. Nie wiem jak jest/było u was :))

dragon73

Popcorn nie szeleści :D

gepard02

A tam, gadanie, zawsze można iść w czwartek, wtedy 3D masz za 10zł

ocenił(a) film na 4
gepard02

Przy ilości reklam przed filmem popcorn kończy się zanim zacznie się film. oczywiście z tym popcornem to przenośnia aby pokazać że 3d w tym przypadku to szkoda pieniędzy oczywiście w mojej opinii. Jak ktoś ma ochotę na oglądanie efektów w okularach to moim zdaniem tu szału nie było.

ocenił(a) film na 8
gepard02

Dokładnie, zawsze z chłopakiem zdążymy zjeść prawie cały popcorn podczas trwania reklam i trailerów. :D

ocenił(a) film na 8
gepard02

No ale z ta 4 przesadziłeś, film zasługuje co najmniej na 7.