Czemu można już oceniać? Premiera jest dopiero 16. To jest bez sensu, bo będą teraz wystawiać jedynie 1 i
10.
Też mnie to śmieszy, bo w histori kina nikt nie maił 10 na 10. A film godzilla bądzmy szczerzy; to będzie film dla wszelkich efektów. Nie możliwe by było gdyby dostał same 10, nawet od fanów kina lat 70' ,80' hehe :') Ale skromna uwaga. Idę na ten film i doczekać się nie mogę. Nie kryję, że moim zdaniem będzie świetny i równy innym filmom notom ocen 8, w szeregu filmów fantasy.
to nie jest film tylko dla wszelkich efektów co widc po wypowiedziach tworcow i napieciu wokoł tego filmu
Prawie zawsze jest tak, że jak ma być premiera filmu to oceniać już można nawet 2 tygodnie przed. Godzilla to nie wyjątek. Polecam zajrzeć tutaj na x-men'a http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87%2C+kt%C3%B3ra+nade jdzie-2014-630808 . Film ma premierę za 12 dni, a średnią 5. Hahahahaha śmiechu warte ! W dodatku jest to najabrdziej wyczekiwany film. (Liczba osób to ponad 30,000 ) ...także jak ktoś się chce pośmiać to zachęcam :)))
Światowa premiera juz była więc jak ktoś mieszka poza Polską to mógł juz oglądać
Dokładnie. Ktoś kto mieszka za granicą mógł już film widzieć i ocenił na filmwebie. Sam chciałem iść do kina w moim mieście ale premiera jest 6 czerwca. Niech się bijają dziady.