PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

ocena na filmwebie

ocenił(a) film na 10

Czemu można już oceniać? Premiera jest dopiero 16. To jest bez sensu, bo będą teraz wystawiać jedynie 1 i
10.

pemmil

Niby były już pokazy prasowe w Hollywood.

użytkownik usunięty
pemmil

Trolle zaczęły już wystawiać dziesiątki.

ocenił(a) film na 8
pemmil

Ocena już 9.8 haha nieźle torolle zaraz bedzie 10/10 haha

ocenił(a) film na 9
spartakus_filmweb

Też mnie to śmieszy, bo w histori kina nikt nie maił 10 na 10. A film godzilla bądzmy szczerzy; to będzie film dla wszelkich efektów. Nie możliwe by było gdyby dostał same 10, nawet od fanów kina lat 70' ,80' hehe :') Ale skromna uwaga. Idę na ten film i doczekać się nie mogę. Nie kryję, że moim zdaniem będzie świetny i równy innym filmom notom ocen 8, w szeregu filmów fantasy.

dragon73

to nie jest film tylko dla wszelkich efektów co widc po wypowiedziach tworcow i napieciu wokoł tego filmu

ocenił(a) film na 7
pemmil

no ale naświecie byla 8go

ocenił(a) film na 9
pemmil

Prawie zawsze jest tak, że jak ma być premiera filmu to oceniać już można nawet 2 tygodnie przed. Godzilla to nie wyjątek. Polecam zajrzeć tutaj na x-men'a http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87%2C+kt%C3%B3ra+nade jdzie-2014-630808 . Film ma premierę za 12 dni, a średnią 5. Hahahahaha śmiechu warte ! W dodatku jest to najabrdziej wyczekiwany film. (Liczba osób to ponad 30,000 ) ...także jak ktoś się chce pośmiać to zachęcam :)))

ocenił(a) film na 6
pemmil

Światowa premiera juz była więc jak ktoś mieszka poza Polską to mógł juz oglądać

ocenił(a) film na 8
miyamoto1

Dokładnie. Ktoś kto mieszka za granicą mógł już film widzieć i ocenił na filmwebie. Sam chciałem iść do kina w moim mieście ale premiera jest 6 czerwca. Niech się bijają dziady.

ocenił(a) film na 8
pemmil

Można głosować bo odbyła sie już światowa premiera.