PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=237715}

Gol 3

Goal! III
2009
4,4 13 tys. ocen
4,4 10 1 12976
2,0 2 krytyków
Gol 3
powrót do forum filmu Gol 3

jak mozna spierdzielic taka trylogie?? przeciez dwie poprzednie czesci to arcydzieło a to to totalna katastrofa... spodziewalem sie czegos lepszego... to miala byc kontynuacja kariery Muneza i jego problemow z Roz a tu co???? wielkie "G". a te fotomontarze tych dwoch zawodniow na boisku to zalamka... szczeki mialy lepsze efekty niz GOL 3. nie polecam tej czesci. Chcialbym zeby ktorys z rezyserow z poprzednich czesci nakrcili ponownie TRZECIA CZESC. DAJE 1/10

ocenił(a) film na 6
twardy1995

zgadzam się. zawiodłam się bardzo na 3 części. Nie było ani słowa o Roz. Dwie pierwsze część są świetne. i kiedy tylko dowiedziałam się ,że jest też 3 część bardzo chciałam ją obejrzeć. niestety wielki zawód

ocenił(a) film na 2
twardy1995

Zdecydowanie , dalem 2/10 za... Muneza i poprzednie czesci. Beznadzieja , no poptostu masakra :) do tego straszny zawod ze nie pociagneli watku Roz , niestety :/ poprzednie filmy byly bardzo dobre:)

twardy1995

Raczej nie uznałbym dwóch pierwszych części za arcydzieło... Dobre przeciętniaki - nic poza tym.

twardy1995

żal! nie widziałam gorszego filmu! strata czasu! totalna mamlanina i do tego romansidło! nie podobały mi się nawet sceny na boisku!

ocenił(a) film na 1
hans12

Mi osobiście bardzo podobały się 2 pierwsze części i szczerze mówiąc po 3
części spodziewałam się czegoś o wiele wiele lepszego... Po pierwsze jak
dla mnie za mało było głównego bohatera-Santiago Muneza a tak praktycznie
to nie było go wcale, a po drugie skoro chcieli usunąć z 3 części Roz to
mogli chociaż wyjaśnić dlaczego się rozstali a nie tak urwać całkowicie
wątek... A no i najważniejsze Santiago nawet nie dotknął piłki w tej 3
części;p Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
twardy1995

Część pierwsza bardzo dobra. Po jej obejrzeniu myślę sobie kontynuacja na pewno się nie udała, jakież było moje zaskoczenie gdy oglądałem część drugą z równie zapartym tchem co odsłonę pierwszą. Przyszedł czas na trójkę. Patrze na oceny. Myślę sobie: 'Ku@@a nie mogli tego aż tak spi@@@olić.' Włączam oglądam, przewijam, przewijam, przewijam. Po obejrzeniu akcji z graniem jednego z głonych bohaterów w filmie, zwątpiłem. Daje 4 i to tylko 4. :)