Jak w ogóle tak można? Jak można bezcześcić naprawdę fajną serię, jaką był gol, taką
końcówką. I to właśnie jest chyba najgorsze - koniec powinien wieńczyć dzieło, powinien
zamykać łączyć w całość, spajać i zostawić przede wszystkim widzowi radość i "spełnienie".
A tu co?! Ja się pytam co to jest?
Akcja całkowicie nie związana z poprzednimi częściami, aktorstwo na żenującym poziomie i
na dodatek to wklejanie aktorów w prawdziwe mecze!!! Oooooooo, to już chyba pobiło
wszelkie rekordy głupoty i braku profesjonalizmu. W poprzednich częściach kręcono fajne
meczyki z udziałem aktorów, a tu po prostu ktoś skorzystał chyba z Photoshopa:/ Chociaż
nie, bo nawet w Photoshopie efekt byłby lepszy...
Strasznie interesowało mnie co będzie dalej z Santiago, jego dziewczyną i całym tym
blichtrem wokół, czekałem na kolejną część prawie 2 lata i tak się właśnie odpłacacie
wiernemu widzowi?!
Jeśli jeszcze nie obejrzeliście tego filmu, to nie oglądajcie, proszę was.
A jeśli widzieliście, to jestem z wami w bólu.
Nie może być inaczej 1/10
Tak jest niestety też to obejrzałem boże ale to jest dno to jest film o pilce czy urywki z prawdziwych meczów z mundialu w niemczech robia jakies wklejki aktorów ja pierdole 1 i 2 czesci były spoko ale to hujostwo i ten gosciu jak umarł to jest żenada zgadzam się z autorem błagam nie oglądajcie tego