Filmu nie ma ale widzę że podbija niektórych serca ;/ pfffffffff..... hahahahaha
słucha ? ;/ Ty wogóle na temat piszesz ? może Ty dałeś ocene 10/10 skoro taki zajaranay jesteś tym filmem co ? becs i chuj <lol> nie widziałes i oceniasz ? żal
A ja widzę, że się dzieciaku napinasz i kultury brak u Ciebie. Teksty typu lol, żal, becs i chuj (o cokolwiek Ci chodzi) oznacza, że naprawdę nawet filmweb to jest coś dla dorosłych...
Sam nie jestem dorosłym ale znam netykietę i mnie matka nauczyła dobrych manier i ortografii, interpunkcji itp. Nie wiem gdzie twoja była w tym czasie, może jeszcze ma na to czas. Oczywiście to tylko moje domysły. Nie mam zamiaru się napinać.
Pozdrawiam koleżankę/kolegę. (Nie znam twojej płci:)
Kolega rzeczywiście zachował się nietaktownie. Wychodzi na to że jednak bronisz tego Davida Bs. :) To tak niby wyszło. Nie jestem za takim czymś jak destruktywne zachowanie na forum, ale rzeczywiście dla mnie większą głupotą jest dać ocenę filmowi, którego się nie widziało. Już wolę tępić kogoś kto daje oceny bez obejrzenia, niż tego, kto źle się zachowuje :)
no wlasnie skad 9 ale moze stad ze cz1 byla super cz2 moze mniej i ja czekam i mysle ze bedzie to piekny film rowny cz1