PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118649}

Gol!

Goal!
2005
7,3 51 tys. ocen
7,3 10 1 51257
5,7 9 krytyków
Gol!
powrót do forum filmu Gol!

Jakie znacie inne filmy o tematyce sportowej?? Oglądałam już Grind, Wykiwać klawisza, Rzut karny, Do boju!, All you've got, FC Venus, Księżniczka na lodzie (choć on nie zabardzo sportowy:]), no i oczywiście Gol!
Znacie inne filmy o tematyce sportowej może występować wątek komedii romantycznej, a nawet powinien:)
Czekam na propozycje:)

monika_stopyra

"Mecz ostatniej szansy" rozgrywki miedzy klawiszami a skazańcami. Naprawdę dobry :)

ocenił(a) film na 10
monika_stopyra

hej :* widze ze masz film all you've got :D .. czy mogłabys mi go jakos przesłac lub udostepnic ?? byłabym wdziecznaaa :)

ocenił(a) film na 10
monika_stopyra

hej :* widze ze masz film all you've got :D .. czy mogłabys mi go jakos przesłac lub udostepnic ?? byłabym wdziecznaaa :)

kasioreQ

naprawdę mi przykro ale raczej nie:( nie znam się zabardzo na takich rzeczach a juz na pewno nie na udostepnianiu plikow w sieci ja film sciagnelam przez bearshare

monika_stopyra

Są też takie filmy jak "Tygrysy murawy":P albo "Wimbledon" czy dramaty ale fajne "Trener" i "Za wszelką cene"

monika_stopyra

film "Miracle" oparty na faktach o druzynie hokejowej USA, ktora na Olimpiadzie w Lake Placid zdobyla zloty medal! POLECAM! swietny film!

ocenił(a) film na 8
monika_stopyra

Shaolin Soccer miażdży!!! Football z lekkim przymrużeniem oka ;D Serdecznie polecam ;)

ocenił(a) film na 8
monika_stopyra

skoro wspomniałaś "księżniczkę" to polecam również obydwie części "na ostrzu" oraz filmy związane z wyścigami, niekoniecznie z tymi na torze, m.in. "Biker boyz", "Driven", "supercross", "wild hogs proper", "the fast and the furious" i jego kontynuację czy potępiany przez wszystkich "torque" - mi się podobał, ale może dlatego, że kino traktuję jako rozrywkę i nie doszukuję się błędów czy niedociągnięć :) Również troszkę andrenalinki dają filmiki dotyczące tańca, chociażby z ostatnim "set up" czy "wytańczyć marzenia", również te nieco starsze:"ballroom","hooney","miłość w rytmie hip-hop".Z dramatów związanych ze sportem polecam "green street hooligans". W tej chwili nie przychodzi mi już nic do głowy, ale jeśli coś sobie jeszcze przypomnę, to dam znać :] Pozdrawiam! i sorki za wszelkiego rodzaju błędy:)

ocenił(a) film na 8
monika_stopyra

zgubiłam gdzieś po drodze bardzo fajny filmik "wind" :) no i "dziewczyny z drużyny" przypominany co jaki czas przez tv. Wśród "nowości" są też dwie komedie romantico z elemenatmi sportu: "ona to on" i "męsko-damska rzecz". Można też dołączyć do zestawu "Stick it". uff główka jakoś pracuje :]

zijon

dzięki ale już te wszystkie filmy oglądałam:/ więc widzę że chyba już wszystko pooglądałam no poza tym damsko-męska rzecz

ocenił(a) film na 8
monika_stopyra

no to pozostaje Ci poczekać na "gol2" i "gol3"i parę innych fajnych filmów, których zapowiedzi zaczynają się pojawiać :) Miłego czekania :]

monika_stopyra

Sezon Rezerwowych, Tytani, Podkręć jak Beckham, Niepokonany Seabiscuit. Polecam :)