PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118649}

Gol!

Goal!
2005
7,3 51 tys. ocen
7,3 10 1 51256
5,7 9 krytyków
Gol!
powrót do forum filmu Gol!

This film is so pathetic..based on the same fuckin' patetnts,that are usin' in every goddamn romantic shit.I don't recommend!!!!

ocenił(a) film na 5
ToRn

Let me guess.... ManU fan .... Newcastle sucks, ain't I right?? Let me tell U something... If there was Alan Smith instead of that ashole Rooney playin' as a striker i'd be able to like manchester.

ToRn

let me tell you something... przestan tu sie popisywac jakas amerykanska gangsta parodia angielkiego bo przeciez zal dupe sciska, a Rooney jest najlepszy na swiecie podobnie jak Man Utd
A Newcastle to moja druga najlepsza druzyna

ToRn

@ToRn - not "usin'" but "used" is probably the word you were looking for. You don't have to swear to express your opinion about a movie. BTW I also like ManU.
@Kephir - not "ashole", but "asshole" is probably the word you were looking for. Rooney scored once so far in this season, Smith (fantastic newcastle player) got 4 yellow cards instead after 8 matches.
@ginger - fakt, polskie forum, polski język.
MU is king!!

ToRn

Co prawda to niestety prawda. Dla mnie jak i autora tematu schematyczność tego filmu aż raziła. Mimo, wydających się nie do pokonania, przeciwnośći losu bohater osiąga swój wymażony cel - to było tysiące razy! ale wydaje się że bedzie jeszcze drugie tyle.
Wszystko dodatkowo obkręcone wokoło taniego romansu. yhh.. Może jestem zbyt krytyczny..
W końcu ujęcia na boisku były świetne, a z tym spotkałem się po raz pierwszy. Ogólnie nie uważam czasu poświęconego na seans za stracony.
Całkiem dobra rozrywka na piątkowy wieczór.

Cinoslaw

zic 84 skad ty sie urwales ze poprawiasz takie bledy a powiedz mi jedno czy te slow jest dobrze napisane "nite" i czy wiesz co ono oznacza??
pozdro

Marley

Według słownika EXETER, Roget's New Millennium? Thesaurus i American Heritage Dictionary jest to poprawnie napisane i oznacza noc, ale jest to wyraz uproszczony a przez to używany nieformalnie. Został zalegalizowany w roku 1931. A skąd mialem się urwać? :-)

zic84

i wlasnie dla tego uważam ze komentowanie ashole ktore napisal kolega wyzej nei ma sensu bo taka pisownie uzywaja amerykanie i angole wiec uwazam ze wytykanie takich bledow jest nie na miejscu. uwiez mi jak bys zobaczyl albo uslyszal jakich skrotow uzywaja wpisowni np. angole to bys sie zaglowe zlapal. pozdro