PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011934}

Gorące dni

Kurak Günler
2022
6,4 1,8 tys. ocen
6,4 10 1 1824
6,7 13 krytyków
Gorące dni
powrót do forum filmu Gorące dni

A takie podobne. Widać na całym świecie połączenie konserwatyzmu, autorytaryzmu i głupoty daje ten sam efekt. Brak poszanowania praw wszelakich oprócz własnej barbarzyńskiej tradycji. Okrutne polowania, niszczenie środowiska, gwałty, populizm, korupcja, homofobia - jak w soczewce. Burmistrzowie jak gangsterzy, ludność ogłupiała gotowa niszczyć, palić zabijać. Niestety Erdogan wygrał wybory i pewnie teraz z jeszcze większą zaciętością będzie prześladował artystów.

Agatonik

A to tylko początek zalet.

Bo przecież twój ulubiony system istnieje jeszcze tylko w Korei Północnej, prawda? Gdzie wszyscy są równi.

Ciężko się patrzy, że nadal są tacy ludzie, którzy z radością zniszczyliby własną cywilizację w imię chorych idei.

ocenił(a) film na 8
Karl_Wittelsbach

Tak, masz rację. Ciężko się patrzy jak niszczony jest kraj, kręgosłup moralny społeczeństwa przez starego dziada.
Korea Północna to raczej twój kierunek. Mój to Unia Europejska.

ocenił(a) film na 9
Agatonik

Aga, masz rację.  Mój też. Bezapelacyjnie.

Agatonik

Korea Północna to twój kierunek, bo tylko to ty modlisz się do manifestu komunistycznego.
A Unia Europejska to śmierć Europy. Więc tak, bardzo do ciebie pasuje.

Karl_Wittelsbach

Idiota tylko tak myśli

rednaskela_filmweb

to przestań myśleć i nie będziesz już idiotą :)

Karl_Wittelsbach

Dobrze piszesz. Całkowicie się z Tobą zgadzam. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy widzą jak perfidnie niszczona jest nasza kultura. A opinia OPki skutecznie zniechęca mnie do obejrzenia filmu. :/

Agatonik

Pojechała polka na zachód pracować i kiedy wróciła to wszyscy się pytają: jak było? A ona odpowiada: w**ebali mnie.  

xD xD xD

ocenił(a) film na 8
debileeverywhere

A jaki to ma związek z filmem?

ocenił(a) film na 9
Agatonik

Właśnie. Tego nie wie chyba nikt poza tym kimś (trochę taki adekwatny nick).

Agatonik

Ma to związek z tymi głupotami jakie tu wypisujesz i jak bronisz swój podgatunek, a tu proszszsz... znów się kompromitujecie na zachodzie xD

Agatonik

To chyba agatonik żyjemy w innych Polskach, ty masz jakiś świat wyimaginowany przez 1 telewizję ja mam obraz polski pięknej dumnej bogatej i bez lewackich nowinek

ocenił(a) film na 8
krzysbul

Tak, żyjemy w innych rzeczywistościach. Tylko jak obudzisz się w tej, którą widzę i przewiduję, będzie już zdecydowanie za późno, żeby coś zmienić. Duma nie wiadomo z czego i na glinianych nogach, raczej jesteśmy pośmiewiskiem. Bogactwo pozorne, czeka nas ogromny kryzys z powodu oszustw i wyprowadzania wydatków państwa poza budżet, co nie podlega żadnej kontroli. Lewackie nowinki? Czyli co?

Agatonik

"ludność ogłupiała gotowa niszczyć, palić zabijać" mówisz o Francji czy o tych co płyną na lampeduse?

Agatonik

Pomyliły ci się miejsca agitacji, idź na wiec Tuska i tam agituj, po drugie wszystko co opisałaś mamy jak na dłoni w twojej łuni, korupcja nepotyzm, lewacka propaganda i brak demokracji tak tak jak nie jesteś lewakim masz przerąbane.

Agatonik

E, sragatonik... bonżur hahaha szybki ten wasz prezydent

ocenił(a) film na 8
przodownikpracy

Nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile zła zrobiliście Polsce wyborem gangusa na zwierzchnika sił zbrojnych. Trzeba nie mieć za grosz wyobraźni.

ocenił(a) film na 9
Agatonik

Agat, wyobraź sobie takie coś: „nie znam się, nie wiem, a jakie on ma poglądy?, z jakiej partii jest?, ale zagłosowałam na niego, bo spodobał mi się”. I właśnie takie bezmózgi wybrały tego gangusa, kibola. Ale żeby tylko dla siebie to niech sobie go biorą! ...Moje wtorkowe opadnięcie nóg :(   Najgorzej, że to nie jest ktoś, gdzieś, w odległej galaktyce.    Ledwo co to się stało, a prawie cały świat! JUŻ ma o tym kraju takie podejście, że to burdel! Tylko "trup" i zwłaszcza  fiutin są zachwyceni! z pobratymcy!

ocenił(a) film na 8
peace4all

To jest niewyobrażalne, co się stało. chociaż już odkrywają "cuda" w komisjach obwodowych. Na przykład wzrost o 500% poparcia dla Nawrockiego w porównaniu z pierwszą turą w Krakowie. Ile jeszcze takich niezwykłych wzrostów było?

ocenił(a) film na 9
Agatonik

Chyba już w poniedziałek czytałem o... podwójnych głosowaniach, bo ludzie z kartami do głosowań poza miejscem zamieszkania głosowali właśnie w miejscu meldunku, a potem bez żadnego problemu! w miejscu zamieszkania. Takie coś przecież powinno być zablokowane! To już jest powód do unieważnienia wyborów! To sprzed chwili: https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/%C5%BAle-liczone-g%C5%82osy-podczas-i i-tury-wybor%C3%B3w-prezydenckich-jest-reakcja-pkw/ar-AA1G9FVn?ocid=winp2fp&cvid =68429b1c34ed478a9d76c9454c0f11fe&ei=12 https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/anomalie-przy-wyborach-komisja-przyzn a%C5%82a-si%C4%99-do-b%C5%82%C4%99du-jest-post%C4%99powanie/ar-AA1GbV4R?ocid=hpm sn&cvid=58335e9a56624f3b85ac788ce4fbd00f&ei=12

ocenił(a) film na 8
peace4all

Ale Sąd Najwyższy jest ich, czyli pisowców. I reakcje społeczne dość słabe. Czuć raczej bezsilność, a nie chęć faktycznego wyjaśnienia tego procederu, który miał miejsce.

Agatonik

Słychać wasze wycie... znakomicie. Aktywowałas swoje multikonta haha... na bonzura głosowali więźniowie no bo tam jego miejsce. Cenckiewicz wyjaśnil że oskarżenia na nawrotke :) są wzięte z kosmosu. Przegraliście i przegracie znowu w wyborach za dwa lata. Wasz rząd nie dał rady. Utrzymali się półtora roku i ludzie mają ich dość. Hoojownia pokazał jaką jest "trzecia droga" oddał z miejsca głosy na bonzura... haha 4,99 haha. No i teraz fajnie jest patrzeć jak lewoskretni rzucają się sobie do gardeł i zwalają winę za POrażkę jeden na drugiego :) podważanie wyborów nic wam nie da bo to znów wzięte z kosmosu. Wodelejen sama olała tffuska :) 

Agatonik

Oto wasze "dowody"

https://ibb.co/zVjjwh2J

https://ibb.co/39WRtvFH