PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660}

Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 174543
8,5 66 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

!

ocenił(a) film na 10

Jeśli ten film wyleci z top100 to już więcej nie zaglądnę na tą listę.
Wyleciały już takie filmy jak Człowiek słoń czy Łowca jeleni, nie wspomnę o Wściekłym byku. W ich miejsca wpada coraz więcej żałosnego anime.
Pozdrawiam smakoszy dobrego kina.

ocenił(a) film na 10
Szymon_C

Szymonie C, w momencie kiedy to piszę "Gorączka" jest na równym 100 miejscu na liscie. Jesteśmy więc wreszcie o krok od traktowania filmwebu jako bardzo wiarygodnego źródła dobrego kina... Zaraz odpalam swoje ulubione anime :P

HEAT1995

A po co Tobie ranking do szczęścia potrzebny? Zrób sobie swój własny i się nim ciesz. Co do anime to moim zdaniem powinien być oddzielny ranking dla takich produkcji bo z całym szacunkiem, ale jak widzę Dragon Ball obok Gladiatora czy tym podobne to wygląda to co najmniej śmiesznie. Tym bardziej, że nie jestem fanem anime, wręcz nie lubię tych bajeczek to przepraszam bardzo stawiania ich na równi z filmami to lekka przesada. W końcu jakby nie było to tylko bajki. Bez obrazy dla "animowców".

ocenił(a) film na 10
Dances_with_Life

Nie wiem czy dobrze odebrałeś mojego posta, ale z mojej strony była to drwina i ironia. Po co ranking? Jak to powiedział wczoraj Wojewódzki w końcówce mam talent, nasz naród pokazał wczoraj brak gustu. Ranking jest po to, żeby po tylu głosach pokazać, że jednak ogólnie gust mamy. A ranking osobny anime i reszty, to pomysł OK, ale pewnie bez możliwości finału

HEAT1995

HEAT ja zrozumiałem Twoją ironię:) Po prostu napisałem co myślę, głównie do autora tematu jak i do wszystkich, którzy zbyt "przejmują" się rankingiem tego typu. Ja na przykład mam taki jeden film, który strasznie mnie dziwi, że jest tak wysoko, nie wiem jakoś inne filmy po prostu rozumiem i w ogóle, ale jednego jakoś nie mogę, mianowicie film "Fight Club" z Nortonem i Pittem. Nie mówię, że film zły czy coś, ale po prostu jakiś taki nużący nie wiem czemu momentami, tak dziwnie mi się go oglądało i dla mnie on nigdy to pierwszej 10 by nie wszedł, dlatego ranking jest, że tak powiem niemiarodajny, albo po prostu służy on pokazaniu jaki gust mają Polacy, bo jednak ilu ludzi tyle rankingów, tak więc możemy go traktować jako taką wypadkową tych wszystkich ocen i po prostu zobaczyć co lubią Polacy oglądać no. Na pewno nie ma człowieka, który pierwszą 10 filmów na FW zostawiłby tak jak jest i nic nie dodał od siebie, a co dopiero mówić o 100...

Szymon_C

Ale masz kompleks rankingu,o Boże.Nad penisem też się tak użalasz?