Reklam chyba z godzinę a z tego to połowę Ibisza oglądałem. Koniec tylko państwowa telewizja
rzeczywiście podczas całej emisji filmu najlepiej się zaprezentował Ibisz :D
jak już pisze to też coś na temat - film całkiem ciekawy, nie nudzący. 8/10, choć do końca nie byłem przekonany czy na to zasługuje, ale to przez te reklamy, wytrącające z rytmu, klimatu.
film tak, chociaż przez tego Ibisza w czasie reklam już sam De Niro momentami wyglądał mi jak Ibisz... cóż, pomijając ten przykry fakt - film był świetny ; )
Ibisz już mnie tak wkur*ia z tą reklamą ''wygraj milion'' że chyba wyśle do niego tego esa żeby się odjebał xdd
Reklamy trwały równo godzinę (4 seansy po 15 minut) plus Ibisz w najważniejszym momencie, notabene o 23:30, czyli wtedy kiedy powinien się zacząć następny program...
W ogóle Ibisz w Pierwszej Miłości, Ibisz w Wydarzeniach, Ibisz w pogodzie...brakowało mi Ibisza w końcowej scenie między Pacino a De Niro...
Porażka, Polsat przebił TVN z tymi reklamami dzisiaj...
polsat zawsze gorowal nad tvnem jezeli o reklamy chodzi. Ale tylko, reklamy :)
Btw, film rewelacyjny, Pacino rzadzi, De niro tuz za nim, ogolnie swietna obsada i genialny seans, tylko kuzwa ten Ibisz, jak ja go nie cierpie.
Ludzie to napewno Ibisz!!! Nie sugerujcie się nickiem ale popatrzcie na zdjęcie... to na pewno on!
Mam identyczne odczucia, film bardzo dobry, ale ile wulgaryzmów się posypało na tego ibisza... najłagodniejsze to chyba (przy obecnym wyglądzie) łajza. A już puszczenie reklam o wspomnianej 23.30... myślałem, że wyjdę z siebie.
Od dawna nic nie oglądałem na polsacie, ale takiej okazji nie mogłem przepuścic... to był ostatni film jaki oglądałem na tej stacji. Już sam początek doprowadził mnie do irytacji - 15 min filmu i 15 min reklam. Ibisz i jakieś tam dorato, no ludzie ileż można. Jeszcze te gówniane polsatowskie wstawki pomiędzy reklamami. Na dodatek Gugała bredzący, że ma dobrą wiadomośc... Film trwa niecałe 3 godziny, a reklamy godzinę, nic tylko pogratulowac polsatowi.
Ibisz, Dorato + reklama Ery z latającą kurą. I jeszcze przerwanie końcówki, bo MUSIELI wstawić swoje reklamy co dało efekt spóźnionego kolejnego programu, który teoretycznie miał zacząć się o 23:30, a zapewne zaczął się o 23:50. Damn...
A co do samego filmu: Genialny. I jeszcze dwójka wspaniałych aktorów, jakimi są Al Pacino i De Niro. Cudowne. :))
Ale z końcówką to przesadzili. To było wredne. Nigdy więcej filmów na polsacie.! A na Ibisza już patrzeć nie mogłam.
Te reklamy były okropne. Na TVNie liczba reklam jest jeszcze strawna ale na polsacie to ostro panowie przeginają.
Wy się spokojnie wypowiadacie a ja to już nie mogłam ...musiałam sobie nie raz ku*** powiedzieć jak super akcja a tu .........REKLAMA!!!
A oczywiście film rewelacyjny;)
Wyślij SMS pod 7420 a wygrasz milion! Nie ,miej tego Krzsiowi za złe. On chce zmienić twoje życie i zrobi to na żywo :/
Jak ja osobiście widzę Ibisza to krew się we mnie gotuje...
Idiota kupuje za małe marynarki żeby pokazać jaką ma rzeźbę sylwetki. Z roku na rok wygląda coraz młodziej...
Tragiczny przypadek.
Ludzie wy jeszcze w ogole ogladacie filmy na programach typu Polsat, TVN itd. ? Ja juz od dobrych kilku jedynie wypozyczam DVD albo sciagam filmy z netu, szkoda nerwów.
Może wreszcie Ibisz we wrześniu pójdzie do szkoły to będzie z nim spokój,a co do reklam w polsacie to rzeczywiście porażka.Lepiej obejrzeć na TVP,ale oni mają strasznie nędzną kopie "Gorączki" obraz ziarno....