Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175343
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Witam serdecznie. Wczoraj również miałem zamiar obejrzeć ,, Gorączkę'' Niestety nie obejrzałem filmu do końca dzięki reklamą, które skutecznie zniechęcają widzów do oglądania danej stacji telewizyjnej. Otóż może gdybyśmy przestali oglądać telewizję prywatną dałoby to do zrozumienia właścicielom, że nie zarobią na nas w ten sposób? Może moglibyśmy normalnie oglądać filmy?

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
KochamReklamy

no takih cyrków niewidziałem .Chłopie poczekał byś do końca filmu to byś się załamał!! .Było dosłownie 10 min do końca filmu oczywiscie reklama ,potem film leciał może z 7 min a tu co widze ? REKLAMA ! a w niej ? Ibisz z MILIONEM!! omg .telewizor turn off xD

ocenił(a) film na 8
mateuszz27

jest wiadomo,że długie reklamy w Polsacie to norma.Ale wczoraj przeszli samych siebie-chcieli chyba pobić rekord.Chociaż raz puścili lepszy film niż bajeczki z Seagalem,ale co z tego?Reklamy z Ibiszem zniechęcają do ogladania.Ja zobaczyłem film do końca,ale nie było już tej przyjemności oglądania....Wydaje mi się,że im lepszy film,tym więcej reklam.

użytkownik usunięty
mateuszz27

Polsat upadł na głowę 4 ponad dziesięciominutowe i 1 w samej końcówce

ocenił(a) film na 7
KochamReklamy

dostawalam juz szalu, szkoda tracic czas na ogladanie filmow w stacjach komercyjnych.

ocenił(a) film na 10
KochamReklamy

Ja tak samo nie podołałem z tym filmem - oczywiście dzięki kochanym reklamom, jak ja uwielbiam Polsat i reklamy z Ibiszem, raz na pół roku puszczą coś dobrego to od razu dają pół-godzinne reklamy :/ Szkoda gadać...

ocenił(a) film na 7
bobo553

Może gdyby nie reklamy, to film miałby u mnie wyższą ocenę, a tak...nie wciągnąłem się film tak bardzo.