nic dodać, nic ująć, jednak
[SPOILER]
kiedyś przeczytałem tu na forum tytuł tematu, w którym pewien IDIOTA napisał, że Neil zginie, przez co przez cały film myślałem tylko o tym. Takich debili powinno się od razu wywalać z forum, ban na konto, na ip, na wszystko im mniej takich frajerów, tym lepiej, dziękuje dobranoc
Ja coś takiego miałem przy "Podejrzanych" i "Tajemnicach Los Angeles". W przypadku tego pierwszego filmu cały seans diabli wzięli, bo to właśnie na zaskakującym zakończeniu opiera się cała konstrukcja "Podejrzanych". Przez to właśnie, że wiedziałem, jak się zakończy nie potrafiłem docenić maestrii tego filmu.
Takich spoilerówjących gnojków trzeba wykastrować i urwać ręce, żeby już więcej nie mógł tknąć myszki!
Przecież nie musicie czytać zdania ze spoilerem do kropki. No chyba, że po kropce dopiero rozumiecie o co w nim biega;-)
A niby skąd mieliśmy wiedzieć o spolierze, skoro idioci już w tyluje posta piszą jak się to skończy? BEZ SŁOWA "SPOILER"
;-o
Admini powinni posty ze spoilerami w tytule kasować. Ja się jeszcze nie spotkałem z taka głupotą by w tytule posta pisać zakończenie. To chyba tycie fujarki tak się dowartościowują;-) Zal.
Niektóre kasują, ale niektóre wciąż są.
http://www.filmweb.pl/film/Gor%C4%85czka-1995-660/discussion/Gdzie+ginie+bohater +grany+przez+Roberta+DeNiro,1391822
http://www.filmweb.pl/film/Gor%C4%85czka-1995-660/discussion/Al+za%C5%82atwi%C5% 82+Roberta+wi%C4%99c+zosta%C5%82o+wyja%C5%9Bnione+kto+jest+lepszym+aktorem,13066 87
Zresztą w ogole ci admini FW to sa dziwni ludzie. Skasują ci posta w którym użyłeś choć jeden wulgaryzm (mimo że nie kierowałeś go do nikoga, tylko sobie go po prostu "użyłeś" :)), ale zostawiają spoilery, nie wywalają użytkowników trolli albo takich co tylko wyzywają innych (a jest tu takich paru).
Dzielę wasze uczucia co do bezmyślnych spoilerujących, ale akurat w tym wypadku muszę powiedzieć, że śmierć Neila w ogóle mnie nie zaskoczyła i tylko czekałem na nią od pierwszych scen. Chłopak grabił sobie całe trzy godziny ;) Zresztą jakby wyglądało zakończenie, gdyby na końcu odleciał ze swoją dziewczyną? To by zmieniło cały wydźwięk filmu.