PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6076}

Gra o honor

He Got Game
1998
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12965
6,5 6 krytyków
Gra o honor
powrót do forum filmu Gra o honor

Opinia

użytkownik usunięty

Uważam , że jest to świetny film , który powinien obejrzeć każdy kto kocha koszykówke , jest fanem Raya Allena i preferuje styl Spike Lee , który uważam za nieosiągalny dla innych reżyserów. Ten film otwrzył dla mnie nowy świat , poznałem dzięki niemu świetnego reży sera , bardzo mnie zbudował i szczególnie mocno wzruszył. Muszę także wspomnieć o muzyce do filmu. ścieżka dżwiękowa do filmu została nagrana przez legendarny zespól hip hopowy Public Enemy , naprawde polecam płytę ze ścieżką.

Tak film super narazie go widzialem zaledwie 2,5 raza 0,5 bo jeden z genialnych kanalów podzielil to dzielo na dwie części :/ O zgrozo takich filmów sie nie dzieli, nie przerywa durnymi reklamami bo ma on w sobei taki klimat, że tym filmem sie żyje. Wciąga, porusza, wzrusza - no jest bardzo ciekawy. Wspomnieliscie że każdy kto kocha koszykówke powinien go zobaczyc, mi sie wydaje że taki film musza wszyscy zobaczyć, a to ze jest bardzo dobrze pokazany streetball i zwykla koszykówka to inna bajka - pierwszy film (no oprócz filmów stricto koszykarskich, których widziałem wiele ;P) jaki moim zdaniem pokazal piekną koszykówke laikom. no nic pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
johny88

dołączam się do zachwytów nad tym filmem :) jestem wielkim fanem kosza i z takim nastawieniem zacząłem oglądać ten film że znowu pokażą świetną historie związaną z koszem...i sie nie zawiodłem...ba byłem tak niesamowicie zaskoczony że film ten od razu stał się jednym z moich ulubionych :) Raya Allena też polubiłem z miejsca...film szokuje wzrusza śmieszy...ot wszystkie uczucia w jednym filmie....dla mnie po prostu jeden z najdoskonalszych filmów kanon który trzeba zobaczyć....bo ten film nie ma słabych punktów....

Polecam gorąco :)