Gra

The Game
1997
7,8 236 tys. ocen
7,8 10 1 236043
7,3 67 krytyków
Gra
powrót do forum filmu Gra

ocenił(a) film na 10

nie rozmumiem jak ktos pisze ,ze film słabo sie rozkręci i nic sie nie dzieje.Filn jest genialny i rzyma w napieciu do ostanije minuty!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
pavellek

dokladnie, trzyma w napieciu ze aż chce sie zobaczyc co stanie sie za chwile. dla mnie film miazga, polecam kaazdemu kto lubi thrillery ;)

ocenił(a) film na 5
kubeonek

nie jest rewela. widac ze nie ogladales rewelacyjnych filmow z rewelacyjnym zakonczeniem.przyklad filmu ktory jest genialny a koncowka moze rozpieprzyc wszystko. gdy strzelil w brata byly ciary, gdy skoczyl jeszcze wieksze ( jak sa ciary tzn ze film ma fantastyczna atmosfere - koncowka Siedem ) ale gdy pojawil sie X to cala magia minela. niestety film 9,5/10 musze ocenic jako 7..

ocenił(a) film na 10
piotruchowy

w odpowiedzi do "piotruchowy"czegos nie rozumiem - piszesz ,ze film był genialny po czym dajesz ocene 7 ,bo koncówka rozpieprzyła...skoro tylko 7 to nie pisz ,ze jest genialny i ,ze przechodziły Cie ciary..Widzisz troszke filmów przerobiłem,wiec prosze nie pisz,ze nie widziałem rewelacyjnych filmów, na tle syfu ,który teraz wychodzi oceniam film na 10 i jest moim ulubionym.Wychodzi prawda,ze o gustach nie nie dyskutuje....z drugiej zaś strony po cos ten portal jest.

ocenił(a) film na 5
pavellek

akurat ja rowniez ogladalem wiele filmow . koncowka jest dla mnie najwazniejsza i przy ocenie tak jak pisalem decyduje nawet o 3 ocenach w dol badz w gore. zapadlby mi w pamiec na dlugo, wiele przemyslen itp a jak spadl na ta poduche to az wyszedlem do kibelka i od razu przelaczylem. spieprzone zakonczenie i tyle.

ocenił(a) film na 9
pavellek

Czy ja jestem jakiś dziwny, że "Gra" podobała mi się bardziej od "Podziemnego Kręgu"?