Gra

The Game
1997
7,8 236 tys. ocen
7,8 10 1 236048
7,3 67 krytyków
Gra
powrót do forum filmu Gra

ocenił(a) film na 4

co za idiotyczny i mało sensowny film ? :| tworcy probowali wykombinowac cos 'innego' i owszem udalo sie ale skutek jest zalamujacy :| szkoda bo spodziewalam sie swietnego kina z Douglas'em..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
kusicielka1

co za idiotyczny i mało sensowny temat? :|twórca próbował wykombinować coś 'innego' niestety nie udało się a skutek jest załamujący:| nie spodziewałem się niczego specjalnego...

ocenił(a) film na 10
kabal92

hehehe :) zgodzę się, bo film jest rewelacyjny a opinia załamująca ;]
szkoda, że ludzie nie znają się na rzeczy, na dobrym kinie.

ocenił(a) film na 10
kusicielka1

Twoj komentarz jest....ehh ok masz prawo do wlasnego zdania ale nawet nie wiesz jak sie mylisz. Film jest genialny moze poprostu nie zrozumialas i poplatalas sie w watkach;) pozdro

ocenił(a) film na 9
kusicielka1

Idiotyczny? Mały skrót "LOL" dla tego określenia ma zastosowanie. Ten film jest psychologiczny. Jeden z najbardziej zaskakujących filmów jakie oglądałem. I o to przecież chodzi. O emocje.

kusicielka1

Zgodzę się najbardziej zaskakujący film jaki kiedykolwiek oglądałem. Ale jednak końcówka mnie zawiodła... Ja osobiście wolałbym żeby film skończył się na tym jak on naprawdę zabija swojego brata, zeskakuje z tego dachu i ginie. Wiem film wtedy nie miałby żadnego przekazu... Ale to jest moje zdanie, tak to bym oceniał go na arcydzieło 10/10 a teraz mogę dać, naciągane 8.

ocenił(a) film na 9
Meru0

ja wręcz przeciwnie. Przez fakt ze obaj bracia przeżyli film oceniłem na 9/10 Wiele jest filmów w których bohaterowie giną na końcu. A tu mamy śmierć w innym zwierciadle ukazaną. Zwierciadło to sie zowie "magia kina" :)) pozdrawiam

djadamus

Najbardziej mnie zadziwa czemu założyciel tematu nie wróci tu zeby bronić swoją teze