PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476580}
8,2 444 tys. ocen
8,2 10 1 444316
7,6 86 krytyków
Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

9/10

ocenił(a) film na 9

ten film to prawdziwa miazga teksty są poprostu kozak .

ocenił(a) film na 8
Timon14

Które teksty przykładowo?

ocenił(a) film na 9
Demotrix

"takich jak ty używaliśmy w Korei zamiast worków z piaskiem" /'"Czasami spotykasz na swojej drodze osobę, której nie należy wk*rwiać. To ja."

ocenił(a) film na 8
Timon14

Obejrzyj więcej filmów fabularnych lub seriali, zamiast oglądać Dragon Ball, to zobaczysz w ilu filmach można znaleźć takie i lepsze perełki. :)

ocenił(a) film na 9
Demotrix

to samo polecam Tobie a co do Dragon Ball pewnie nie miałeś RTL i nie oglądałeś i teraz bd się wyżywał jakie to głupie ... : ]

ocenił(a) film na 8
Timon14

Nie musisz mi polecać, bo mnie te teksty z Gran Torino nie podniecają. Mam 21 lat, na Dragon Ball na RTL7 zawsze leciałem po szkole jak byłem w podstawówce, DBZ to anime mojego dzieciństwa, więc stfu. :)

użytkownik usunięty
Demotrix

Obojgu Wam polecam trochę dystansu do siebie jak i filmu. Nie miał on być śmieszny, a to że przewinęły się owe wątki, nie znaczy od razu, że to komedia. Najlepsza kreacja Eastwooda, zarazem ostatnia w której wystąpił. Dla koneserów westernów polecam "Bez przebaczenia".

ocenił(a) film na 9

krytycy filmowi się znależli . Kto tu wogóle mówi o komedii ? przecież to jest amerykański film zrobiony dla kasy ... O_o widziałeś ten film na jakimś festiwalu ??

ocenił(a) film na 9
Timon14

Oj oj oj oj....z tym, że dla kasy to by był ostrooooożny. Clint nie zrobiłby tak osobistego kina dla pieniędzy. Jeszcze w dodatku tak pozytywnego. Teksty zgadza się - "miażdzą jaja":))) No tylko, że są częscią fantastycznej fabuły. Ale dobre, że chociaż to się podoba, jakiś "zburaczały białas" albo lubiący "pedalskie spojlery" ma stek pretensji o rasizm, homofobię czy takie tam inne pierdoły.

ocenił(a) film na 9
Demotrix

no to skoro byłeś takim wielkim fanem DB to czemu piszesz żebym ja przestał to oglądać ??

ocenił(a) film na 8
Timon14

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jeśli to "14" w Twoim nicku oznacza Twój wiek, to w sumie nie powinienem Cię winić, młody jesteś. Chodzi o to, że gdybyś POZA Dragon Ball'em zobaczył jakiś normalny i ambitny film, to nie jarałbyś się tekstami z Gran Torino. Film ekstra, ale teksty nie są jakieś super "miażdżące".

ocenił(a) film na 8
Demotrix

no dokładnie teksty jak teksty w każdym normalnym filmie z nutką humoru.Widać że Timon zbyt dużo filmów w swoim życiu nie obejrzał ;)

ocenił(a) film na 8
ukasz944

O to chodzi. :P

ocenił(a) film na 9
Demotrix

dobra muszę jako jedyny normalny użytkownik tego serwisu zakończyć tą bezsensowną rozmowę ...

ocenił(a) film na 8
Timon14

jedyny normalny użytkownik ;) chyba coś ci się pomyliło.już sobie tak nie wlewaj ;P