Film raczej jak na tego aktora i reżysera słaby i mało orginalny nawet trochę nudny - szkoda
To chyba oglądałeś inny film bo ten jest bardzo dobry i według mnie jeden z najlepszych produkcji w 2008 r
Jak ktoś ocenia "Twilight" na 9/10 to się wcale nie dziwię, że taka osoba nie potrafi zrozumieć bardziej skomplikowanego filmu. "Wielki" znawca kina z Ciebie nie ma co.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
"Film jest słaby i mało interesujący" dodaj że Twoim zdaniem taki jest, zamieść także aneks przy komentarzu że jesteś fanem kina w stylu kung fu panda a filmy jak Gran Torino oceniasz na 1... każdy wtedy będzie mógł się domyślać z kim ma do czynienia. Najlepiej pisz to na początku swych komentarzy aby nie trzeba było czytać całego.
Kung fu panda - 10 (arcydzieło) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zawsze oceniam filmy na podstawie reakcji mojej i rodziny.
I tak co do Gran Torino aktor i reżyser wiadomo bardzo dobry warsztat filmu też ok ,w 2008 r może jest to najlepszy film ale nadal twierdzę że ani temat taki nowy a końcówka dobra i dramatyczna ale do przewidzenia.
Co do Zmierzchu to oceniłem go po reakcji syna lat 16 bo do takiego widza film był skierowany , dla mnie na jeden raz.
Co do filmów animowanych:
Jak można będąc ,,koneserem'' - ,,krytykiem'' i czymś tam jeszcze porównywać czyjeś oceny bajki dla dzieci z np Nienarodzony ,albo Gran Torino z Total Recall.
Osobiście uwielbiam filmy Eastwooda a tym byłem rozczarowany bo ma niższy poziom od poprzednich produkcji.
Na koniec opinie na temat filmów są czysto subiektywne i głupie komentaże bez sensu.
No akurat co do Predatora i Totall Recall to można się zgodzić:)
Ale Gran Torino to naprawdę świetny film. Moim skromnym zdaniem to drugi, poza Wrestlerem, najdotkliwiej pokrzywdzony film na rozdaniu Oskarów. Ale Oskary to "komercha":)
Świetna rola Eastwooda. Charyzmatyczna i wiarygodna.
Może nie jest to klasa Million Dollar Baby ale zdecydowanie dla mnie 9/10.
Polecam wszystkim fanom dobrego kina.
andor i iron jeżeli sie wam clint nie podoba spoko
żółte twarze itp spoko
rasistowskie wrzuty też
ale końcówka jest bardzo dobra wiec jeżeli wam się nie podobała
to jesteś synem fritza
Z tym pokrzywdzeniem w zupelnosci sie zgodzę, aczkolwiek ostatnio jestem lekko zbity z tropu. Dziwilem sie dlaczego Gran Torino nie dostal nominacji, według mnie to najlepszy film 2008 i jeden z najlepszych jakie widzialem. A widzialem go w grudniu, skoro wyszedl w grudniu to dziwne ze pominięto go w oskarach, i tu pojawia sie pewien problem, ostatnio na FW pojawila sie informacja ze Gran torino na pierwszym miejscu amerykanskiego box office, wiec o co kaman?? dopiero teraz premiera?? jesli tak to wyjasnia jego brak w oskarach, i miejmy nadzieje na przyszly rok:) ktos mi wytlumaczy o co chodzi??
Ponownie apeluje do ludzi, którzy stawiają sobie zbyt wysoko poprzeczkę i starają się oceniać rzecz w tym przypadku filmy, których kompletnie nie rozumieją.... Moim zdaniem film jest naprawdę dobry, miło jest zobaczyć Eastwooda w takiej roli.... jak dla mnie to jest rewelacja...sama postać głównego bohatera, jest tak interesująca, że ciężko się skupić na innych. W tym filmie doskonale widać jak Clintowi przybyło latek, mimo to jest cały czas fantastycznym aktorem... Polecam film wszystkim... :)
Przestańcie gosciowi docinac, bo wyrazil inna opinie niz wasza. Wasze porownianie tego filmu do animacji jest zupelnie nie na miejscu. Kolo ocenil animacje jako spoko, bo była spoko, a ten film gorzej bo naprwde jest wilkim chłamem. Twardy kowalski w brudnej dzielnicy - ze go tam nie zajebali po 1 dniu to sie dziwie. Jedynie koncowka na plus, bo naprawde była dobra, no ale to nie nadrobi reszte filmu, która była zupełnie do dupy.
"zupelnie do dupy" ale z ciebie zalosny zlamas - film rewelacyjny i przykuwa uwage od samego poczatku....
E tam, film był do dupy, bo był do dupy. Myślałem, że ktoś da tu konstruktywną opinię na temat tego dlaczego mu się film nie podobał, a tu "dupa".
qrwa wy dwaj ostatni... wy chyba preferujecie plastikowe kino klasy C...
co za pomylency z was...