8,2 446 tys. ocen
8,2 10 1 446199
7,7 67 krytyków
Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

Warto???

ocenił(a) film na 8

Mam zamiar nabyć ten film , dlatego zwarcam się z pytaniem do obiektywnych widzów czy warto poświecać te 2 godziny??? Czy film ma trochę domieszki komedii, sensacji czy jest to stricte dramat??

ocenił(a) film na 8
Priscilla_

Według mnie warto zakupić dlatego,że przez znakomitą większość jest to komedia w stylu jaki mnie osobiście się podoba czyli niewybredne, niegrzeczne aczkolwiek często trafne uwagi dotyczące innych. Jedynie końcówka jest hollywodzka ale jednak dość dobrze wypełnia całość. Jak nie masz sentymentu do kupowania starych filmów to z nowych jest na pewno jedenym z lepszych.

Priscilla_

poświęciłem na ten film już i tylko 6 godzin, moja dziewczyna 4 razy go oglądała, kolego mówił że świetny z normalnym, realnym zakończeniem. Warto kupić. Polecam, jak dla mnie 10/10.

ocenił(a) film na 9
Priscilla_

Zgadzam się z komentarzem powyżej. 10/10. Zdecydowanie. Po filmie przez jakiś czas nie mogła wyjść z pewnego rodzaju "ogłupienia filmowego". Czułam się poruszona do granic możliwości. Takie są dobre filmy. Plus enialna kreacja Clinta Eastwooda. Mistrzostwo. Polecam.

Priscilla_

Zgadzam się z przedmówcami film świetny. Komedio-Dramat w najlepszym wydaniu, gorąco polecam.

Priscilla_

JEŚLI LUBISZ KINO Z CLINTEM A SZCZEGÓLNIE TEKSTY TO POLECAM GORACO. TO JEST PO TROCHĘ DRAMAT/KOMEDIA/SENSACJA/OBYCZAJ. WSZYSTKIEGO W TYM FILMIE JEST PO TROCHU ALE JAK ZACZNIESZ OGLĄDAĆ TO NIE BĘDZIESZ CHCIAŁ PRZESTAĆ.

ocenił(a) film na 5
czeczen666

Po pierwsze nie krzycz, po drugie obejrzyj trochę więcej filmów - niekoniecznie w Multikinie.