PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476580}
8,2 444 tys. ocen
8,2 10 1 444316
7,6 86 krytyków
Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

film prosty jak budowa cepa, karate kid 7.

użytkownik usunięty
kashtan

No, przydałaby się nutka XXX, dramatu społecznego, poetyki, płaszcza i szpady, egzystencjalizmu i psychologii. A najlepiej żeby po prostu nie był robiony w hameryce.

ocenił(a) film na 9

Dokładnie ;>
Ktoś w końcu się zna na kinie ;p

ocenił(a) film na 9
kashtan

A Łowca Troli wg Ciebie był bardziej skomplikowany, bo dałeś mu 10/10?

ocenił(a) film na 1
waukorbowy

bo trole lubie :)

ocenił(a) film na 9
kashtan

Podałeś wystarczająco mocny argument jak dla mnie, nie mam więcej pytań.

pozdro kashtanie

ocenił(a) film na 1
waukorbowy

;) spoko panie walekorbowy. też pozdrawiam. I niech żyją różnorakie gusta i guściki, bo pewnego dnia okazało by się, że jesteśmy kopią jednego barana, który wszystkich przegadał :)

ocenił(a) film na 9
waukorbowy

kashtan lubi trolle bo sam nim jest

ocenił(a) film na 1
johanes

ooo, istłud sie odezwał :)

ocenił(a) film na 1
johanes

a coś o filmie? jakieś argumenty? krótkie spawozdanie, nic? nic? o tym, co w nim pięknego i wartego obejrzenia. nic? aha. Eastwood ci sie podoba? OOO ty stary zboczeńcu... sorry, gejriatryku. :]

ocenił(a) film na 9
johanes

a Ty lubisz facetów bo sam nim jesteś?
wersja jeśliś niewiastą:
a Ty lubisz kobiety bo sama nią jesteś?

ocenił(a) film na 8
kashtan

Dokładnie. Clint Eastwood przewraca się w grobie. Gorszego shitu nie widziałem.

ocenił(a) film na 9
Troublesome

Przewraca się w grobie? Dobry towar masz :)

ocenił(a) film na 8
szajba07

Chyba nie widziałeś tego filmu. Ja to bym wstał z grobu i oślepił twórców. Totalna żenada.

ocenił(a) film na 9
Troublesome

A od kiedy to Clint Eastwood nie żyje?

ocenił(a) film na 9
szajba07

Właśnie haha :D

ocenił(a) film na 1
szajba07

odkąd wziął się za reżyserkę

ocenił(a) film na 9
kashtan

Prosty to ty jesteś,albo za mało rozgarnięty zeby ogarnąć taki film.

ocenił(a) film na 1
sebek12

jaki film?

ocenił(a) film na 9
kashtan

lubisz Łowca Troli oraz trolle poniewaz sam nim jestes, proste

ocenił(a) film na 1
johanes

hahaha :D a ty lubisz Eastwooda bo jestes pedofilem.. Ulżyło ci?

ocenił(a) film na 1
johanes

Johanes... jesteś niemieckim naziolem z zagłebia rury. Kropka

ocenił(a) film na 9
kashtan

no dalej popisz sobie jeszce, poobrazaj ludzi i onanizuj sie przy tym, jesli sie lepiej po tym czujesz

ocenił(a) film na 1
johanes

no przecież sam zacząłeś :)

ocenił(a) film na 1
sebek12

ciągle czekam, aż mi wytłumaczysz co w nim skomplikowanego i zajebistego , bo może rzeczywiście przegapiłem, oglądnąłem nieuważnie, pobieżnie. I ty jestes od tego, ze skoro wiesz, to powiedz reszcie, poprowadz ich twoja sciezka, pokaż co mamy lubieć , co nie. CO na śniadanie, zeby było jak u ciebie, jakiego koloru srajtaśme mam kupić, żebvy było identycznie jak u ciebie... no powiedz, powiedz, powiedz! ^^

ocenił(a) film na 9
kashtan

jestes typowym "antypozerskim" hipsterem, nie lubisz tego co inni ludzie uwielbiaja bo chcesz byc cool, uwzasz to za mainstream, nie wychodzi ci to dzieciaku

ocenił(a) film na 1
johanes

co? mam być takim baranem , który idzie za stadem jak ty? Jaki mainstream? o czym ty do mnie mówisz? ktoś ci broni uwielbiać Eastwooda? Nikt. a tym bardziej nie ja. Zaczynasz wyzywać od prostaków to czego się spodziewasz? Górnolotnej konwersacji? a może mam cie przeprosic jeszcze za "halyłudzkiego gniota". Ty chyba nie do końca rozumiesz że każdy może mieć swoja opinię? I przestań jęczeć.
P.S. chcę byc cool.. buhahaha.. tak , na filmwebie chce być cool, bo mi zależy żeby m.in. taki cyc jak ty uważał mnie za cool. Pi...rdolnij się w główkę :)

ocenił(a) film na 9
kashtan

jesli zwisa ci co mysle i mowie to poco sie tak tlumaczysz i produkujesz? marny prowokator..

ocenił(a) film na 1
johanes

tak zwisa mi totalnie, nie rozumiem tylko dlaczego tobie sie wydaje, ze ten post byl do ciebie? tłumacze i produkuje? wdupcasz sie jakimś zdaniem , bredzisz jakichs nurtach, hipsterach, cool'ach i dzieciakach . Wydaje ci sie że mozesz oceniać obcych ci całkiem ludzi i obrażać, a odpowiedź na to uważasz za tłumaczenie się i produkowaniem? ... k//rwa mam ci tlumaczyc jeszcze twoje wypociny?
wpierdalasz sie w połowe czyjejś konwersacji i żeby chociaz cos o filmie ale nie, nie możesz sie powstrzymac zeby cos odpyskować, co nawet nie było do ciebie i skomentowac epitetami rozmowce, czyli mnie.. Uwazasz sie za znawce filmow a prostych zdan nie potrafisz sklecic o filmie. Zieje od ciebie taka agresja i zloscia, ze az mi zal ciebie. Gdybys nie zauwazyl , inni jakos nie maja problemu z przyjeciem krytyki . U ciebie ma byc aplauz i zaakceptowanie, zero krytyki? Bo kto ma inny gust jest gorszy od ciebie? Idź sobie na spacer i przewietrz sie.

ocenił(a) film na 1
johanes

albo sobie ogladnij Ludzką Stonogę 3 . podobno zajebisty film. jeszcze lepszy od GranTorino. Pozdrawiam, żegnam .. i nie wpierd...laj mi sie wiecej w moje komentarze. IGNOR.

ocenił(a) film na 9
kashtan

nawet tego nie czytam co napisales, niepotrzebnie ci zalezy i nie potrzebnie sie produkujesz dzieciaku

ocenił(a) film na 1
johanes

przestań pierdzieć w ten stołek z podniecenia

ocenił(a) film na 10
kashtan

Sorki, ale chyba jednak w poprzednich postach próbujesz coś wytłumaczyć Johanesowi, Kasztanku - piszesz, że mu nie odpisujesz, ale z tego co napisałeś, jasno wynika, że Twój oponent trafił celnie w czuły punkt; jest takie powiedzenie "uderz w stół..."

pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Sylwiaczek666

oceniamy film, nie mnie, baranie. Prosto z Onetu wracasz?

ocenił(a) film na 1
Sylwiaczek666

taaaa, kopnij barana w dupe , to cale stado owiec zaraz zacznie beczeć. Jak na razie nic o filmie jeszcze nie słyszałem od nikogo. Jedyne co widze, to samo urażone dusze, poklepujące się po kroczach w akcie pocieszenia.

użytkownik usunięty
kashtan

Polskie coś na 10 a GT na 1 OMG

ocenił(a) film na 1

moje oceny nie są dla ciebie :) KPW? OMG, WAC.

ocenił(a) film na 9
kashtan

Marna prowokacja kastanku :) Skoro ci się nudzi, odrób zadanie, bo pani z podstawówki za uszy cie wyciągnie.

ocenił(a) film na 1
szajba07

a niech ciągnie :)

ocenił(a) film na 10
kashtan

sam jestes gniotem kur**ski gnoju co chciales osiagnac tym komentarzem? nie rozumiesz filmu? przeslania?

ocenił(a) film na 1
Kormsis

nie rozumiem , wytłumacz ... jeśli potrafisz :)

ocenił(a) film na 7
kashtan

prosty i dobry film- to że prosty nie znaczy, że zły

ocenił(a) film na 1
mateuszziomal

zły dla mnie (stracony czas) dobry dla ciebie (orgazm). o gustach chcesz dyskutować?

ocenił(a) film na 7
kashtan

z tobą nie

ocenił(a) film na 1
mateuszziomal

i bardzo dobrze ^^ bo nie ma o czym

użytkownik usunięty
kashtan

Czemu nie? Te o gustach to najlepsze tematy.

ocenił(a) film na 1

oczywiście.czyli, rozumiem, że na początek mam zacząć streszczać ci swój życiorys.

ocenił(a) film na 1
mateuszziomal

no dobra, przyznam ci rację , jest dobry ..... dla dzieci

ocenił(a) film na 7
kashtan

Patrząc na twoje oceny już wiem, że nigdy nie polubisz tego filmu -to mały problem. Znacznie gorsze są twoje wypowiedzi.

ocenił(a) film na 1
mateuszziomal

takie czasy, zarozumialcu.

ocenił(a) film na 1
mateuszziomal

problem nie tkwi w moich wypowiedziach czy ocenach. Problem tkwi w twojej głowie.