PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476580}
8,2 444 tys. ocen
8,2 10 1 443696
7,6 80 krytyków
Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

mam pytanie...

ocenił(a) film na 9

... czy na filmweb znajdują sie osoby w wieku 13 - 15 lat które wolą filmy typu : Gran Torino , Podziemny krąg itp. od np. transformers . Ja mam 14 lat i właśnie gustuje w takich filmach o głębszej wartości

ocenił(a) film na 10
eadamiec1

Tak.

strieloqq

również

FilmManiak122

Ja jak miałem 14 lat to wolałem filmy typu Transformers. Obecnie (18 lat) raczej filmy typu gran Torino ale filmy typu Transformers też nawet lubię casem obejrzeć.

ocenił(a) film na 10
eadamiec1

ja mam 15 lat i lubie ogolnie każde kino. gran torin było genialne ale transformersów też lubie głównie ze względu na efekty. teraz się właśnie wziąłem i zacząłem oglądać ambitniejsze kino xD

eadamiec1

Ja mam 18 lat i ponad rok temu przerzuciłam się na ambitniejsze kino, także filmy starsze (lata 30. - 70.) Aż trudno uwierzyć, że wtedy filmy były tak dobre, że część z nich przewyższa dzisiejsze, naprawdę polecam, zwłaszcza westerny z Eastwoodem :) Wcześniej to najbardziej lubiłam głupie komedie romantyczne... -.-

ocenił(a) film na 9
monao92

16 lat, zresztą nie chce mi się wypisywać filmów które coś zmieniły w moim życiu...
ale Revolver, Fight Club (troche przeceniany ale bardzo dobry), i zdecydowanie filmy Tarantino
zresztą każdy może zobaczyć mój filmozbiór u mnie na profilu

eadamiec1

daj mi spokój z transformesem to najgorsze gówno jakie widziałem mam14 lat i wole takie filmy jak gran torino

ocenił(a) film na 8
eadamiec1

Heh, ja mam 16, niedługo już 17, ale praktycznie od zawsze wolałam ambitniejsze kino. Co nie znaczy wcale że nie lubię sobie raz na jakiś czas zarzucić jakiegoś odmóżdżacza. :)

Ve_eR

Ja wobecnej chwili mam 20 lat ale nie o to chodzi ale o fakt że nadal wśród młodszych znajdują sie osoby które lubią wytrawne jak wino filmy pokroju Gran Torino,Leon Zawodowiec,Forest Gump,Zielona mila czy Podziemny Krąg i chwała wam za to młodzieży polska. :)

ocenił(a) film na 9
kamyk_1990

W liceum środowisko wywarło na mnie presje oglądania filmów o głebszej wartości. Ale w wieku 13 lat wolałem filmy typu Transformers.

ocenił(a) film na 10
KarolScyzor

Ja mam 21 lat, lubię zarówno "Transformers" jak i "Gran Torino".

ocenił(a) film na 10
eadamiec1

To pochwalam. Ja w twoim wieku wolałem Matriksy i efekty, na szczęście wyrosłem z tego (chociaż Matrix 1 głupim filmem nie jest).

ocenił(a) film na 9
eadamiec1

dobrze o Tobie świadczy na przyszłość:) Pozdrawiam.

brk91

Bla bla bla.. "ja mam 15" bla bla bla "a ja 18" bla bla.. Co to ma do kinematografii? To, że można się pochwalić ze jak się ma 14 lat i się ogląda ambitniejsze filmy to się jest nagle mondrzejszy? Filmy mogą być świetnie te z efektami, odmóżdżacze, a także te ambitniejsze (też zależy jakie ambitne bo do fanów ot choćby Jarmusha nie należę ;P) i do tego, niestety za bardzo nie ma nic wiek.