PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83492
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

Bardzo dobry

użytkownik usunięty

historię Zielonej latarni każdy fan Dc Comics zna oraz fan kreskówek takich jak Liga sprawiedliwych więc o fabule nie ma co dyskutować,a,że to powrót do ekranizacji superbohaterów to fajny początek odświeżający pamięć o superherosach.ostatni film z tej serii jeśli chodzi o nowe produkcje to był Ghost Raider i chyba Kicc Ass gdzieś słyszałem.że na podstawie komiksu.Ja znam Latarię głównie z filmów animowanych i mi się podobał 8/10 za efekty i fajną ekranizację.

użytkownik usunięty

Ja również podzielam twoje zdanie od czasów Spider-mena oraz Hellboya tak dobrze się nie bawiłem jak na Latarni Dc Comics stworzył świetny film o wiele lepszy aniżeli ostatnie marne produkcje Marvel'a.

ocenił(a) film na 1

Ja za to zawiodłam się strasznie, dawno nie widziałam filmu tak kiepskiego, zrealizowanego "jakby od niechcenia". Był taki boom, takie zapowiedzi, tyle zachwytu... i wyszło jak wyszło. Szkoda, bo Latarnia dawała twórcom filmu duże pole do popisu. A zupełnie niepotrzebny motyw miłosny (ostatnio ZBYT popularny w ekranizacjach tego typu) już mnie załamał.

użytkownik usunięty
kulka180

ja tam uważam go za bardzo dobry i dobrze.że coś się ruszyło w kwestiisuperbohaterów

ocenił(a) film na 7

mi sie tez podobalo. lubie film o superbohaterach.Nie jest to genialny film ale bardzo ciekawy.

użytkownik usunięty
brutaliti

lepszy będzie w maju 2012 The Avengers Marvela

ocenił(a) film na 7

Witam
Koledzy ja również podzielam wasze zdanie film bardzo przyzwoity (no chyba że ktoś jest fanem polskich serialów).
Dobre dialogi, efekty takie jak miały być - wszystko ładnie opisane i ciągle się coś dzieje i oto chodzi.
Szkoda tylko że Ryan Reynolds został Zieloną latarnią - aktor średni, oj szkoda, ale nie zmienia to faktu że film powinien obejrzeć każdy kto lubi dobre kino - nawet dla relaksu

użytkownik usunięty
sokoleokoo2

racja film na przyzwoitym poziomie