dla mnie BOMBA! :) bardzo dobry film fajnie się ogladało i czas zleciał w mgnieniu oka... naprawde szkoda że taki krótki, ciekawe czy zrobią 2 i 3 część. :))))
Jako fan Johnsowego Green Lanterna jest rozczarowany tym filmem od samego czytania recenzji wyliczających słabe punkty tego gniota.
Nie sądzę, żeby film zasługiwał aż na 10, ale na pewno nie jest taki zły, jak niektórzy użytkownicy twierdzili na forum. Byłam dzisiaj w kinie i absolutnie nie żałuję wydanych na bilet pieniędzy. Film lekki i przyjemny, dobre efekty, dużo dobrego humoru. Nie wiem skąd narzekania, że było go za mało, to przecież nie komedia, gdzie gag na gagu i gagiem pogania. Do minusów zaliczę czasem zbyt ckliwe, a czasm zbyt patetyczne dialogi. No i finałowe starcie z Parallaxem było troche rozczarowujące. Jakoś za szybko i za łatwo mu poszlo. :/
Na razie waham się w ocenie pomiędzy 6 a 7, dla mnie film załuguje na mocne 6.5.
Film jest słaby. Mówcie co chcecie ale tak jest. Jeśli jestem w kinie i zaczynam ziewać to niestety jest to zły znak (a rzadko mi się to zdarza) Są też plusy. Nawet spoko muzyka i parę śmiesznych scen. Animacja tez nie była zła ale ogólnie niestety jest nudny. Możecie się ze mną zgodzić lub nie. To moje zdanie. Pozdro