PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83491
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

DYCHA jak nic!

ocenił(a) film na 10

dla mnie BOMBA! :) bardzo dobry film fajnie się ogladało i czas zleciał w mgnieniu oka... naprawde szkoda że taki krótki, ciekawe czy zrobią 2 i 3 część. :))))

ocenił(a) film na 10
londontown

świetny... fani komiksów będą zadowoleni :)!

ocenił(a) film na 5
londontown

Jako fan Johnsowego Green Lanterna jest rozczarowany tym filmem od samego czytania recenzji wyliczających słabe punkty tego gniota.

ocenił(a) film na 5
londontown

Nie sądzę, żeby film zasługiwał aż na 10, ale na pewno nie jest taki zły, jak niektórzy użytkownicy twierdzili na forum. Byłam dzisiaj w kinie i absolutnie nie żałuję wydanych na bilet pieniędzy. Film lekki i przyjemny, dobre efekty, dużo dobrego humoru. Nie wiem skąd narzekania, że było go za mało, to przecież nie komedia, gdzie gag na gagu i gagiem pogania. Do minusów zaliczę czasem zbyt ckliwe, a czasm zbyt patetyczne dialogi. No i finałowe starcie z Parallaxem było troche rozczarowujące. Jakoś za szybko i za łatwo mu poszlo. :/
Na razie waham się w ocenie pomiędzy 6 a 7, dla mnie film załuguje na mocne 6.5.

ocenił(a) film na 10
milkaway

co kto lubi :)

londontown

Film jest słaby. Mówcie co chcecie ale tak jest. Jeśli jestem w kinie i zaczynam ziewać to niestety jest to zły znak (a rzadko mi się to zdarza) Są też plusy. Nawet spoko muzyka i parę śmiesznych scen. Animacja tez nie była zła ale ogólnie niestety jest nudny. Możecie się ze mną zgodzić lub nie. To moje zdanie. Pozdro

ocenił(a) film na 10
Mr_Anderson

właśnie to muzyka jest slba w tym filmie!!!- gdyby się przylożyli bardziej do muzyki to film byłby lepszy , co do reszty super :p