PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101602}

Grind

2003
6,9 3,9 tys. ocen
6,9 10 1 3872
5,0 2 krytyków
Grind
powrót do forum filmu Grind

...

ocenił(a) film na 4

Wczoraj film leciał na TVN7. Oglądając go o mało nie zasnęłam . Jedyne co mi się podobało to to , że jego tematyka była deskorolka i muzyka była momentami dosyć fajna. A tak poza tym to straszne nudy . Nie dało się tego oglądać . Gra aktorska trochę słaba . 5/10

ocenił(a) film na 9
norwegianwood

A mi się właśnie podobał, całkiem wciągający.

norwegianwood

mi sie bardzo podobal ten film,a szczegolnie jak jezdzili na deskach,super,no i muzyka to znaczy podklad byl fajny,pasowal do klimy,ja ten film juz z 5razy ogladalam i nie znudzi mi sie,a Eric jest slodki,i smieszny zarazem ale nikt nie przebije slodkiego luo i matta

ocenił(a) film na 5
jemii12

ogolnie to mysle ze wlasnie to ze jezdza na deskach+ta pop-punk-rockowa muzyka przyciaga ludzi do tego filmu,a on przecie denny

no ale wiadomo, skate i pop-rock w modzie,az szumi po gimnazjach

ocenił(a) film na 8
El_Magiko

Już samo to, że weszło w modę pozowanie na skejterów trochę mnie odpycha od takich filmów, jednak nie mogłam sobie darować kolejnego o skateboardowej tematyce. Może wyszło trochę tanio i niezbyt mocno to film jak najbardziej zaliczam do niezłych i z pewnością zajrzę do niego jeszcze kilka razy bo pomimo jako takiego stylu uwielbiam oglądać te wszystkie tricki. Nie odpuściłabym sobie za żadne skarby gdybym nie obejrzała.