chciałam oznaczyć już jako obejrzany, ale gdy zobaczyłam tą niską ocenę tego filmu, podziękowałam :) po co marnować czas
Mnie bardziej rozśmieszył sposób w jaki wniosłaś poprawkę do swojej poprzedniej wypowiedzi :D "kierwa!!!" :D
Właśnie obejrzałem "Project Almanac". Polecam:) Może Ci się kierwa spodoba :D
Chcesz dinozaury, to luknij to http://www.filmweb.pl/film/Projekt%3A+Dinozaur-2012-660257 , spodoba się na pewno :)
Gdzie jest napisane, że w filmie operatorem jest pies? Zapisz się na kurs czytania ze zrozumieniem.
Skoro piszesz, że Twój pies operuje lepiej kamerą niż ten z filmu to logicznie wnioskuję, że słowo ten odnosi się do psa.
Oczywiście wiem, że tak nie jest ale to co napisałeś na to wskazuje. Ten jest zaimkiem czyli czymś zastępującym rzeczownik, a jedyny w tym zdaniu to był pies. Gdybyś napisał gość, facio czy coś w tym rodzaju nie byłoby wątpliwości.
I nie podchodź tak poważnie do takich postów jak mój.
Nie to nie jest logiczne. Gdybym dodał, że mój pies lepiej..od tego psa filmie. Tylko idiota pomyśli inaczej. Odnosiło się do operatora w filmie i koniec. Nie ma nad czym się rozwodzić.
Co jest oczywiste to jedno, a co wynika z konkretnej odpowiedzi jeżeli rozpatruje się ją pod względem językowym to.
A na temat wypowiedzi poniżej napiszę tylko że tego co napisałem chyba naskakiwanie nie można uznać.
I nie jestem w ogóle tego typu człowiekiem a poza tym nie rozumiem w jakim celu pojawiła się końcówka Twojej wypowiedzi, bo z tym co napisałem nie ma nic wspólnego.
Nie podchodze poważnie do wiekszosci postów. Po prostu często podobaja mi się filmy które są mieszane z błotem przez hejtowników. Za to bardzo nie cierpię jak wypowiadam się na temat filmu a ktoś naskakuje na mnie a nie wypowiada się na temat filmu. I od razu ocenia moje oceny, choć teraz mam ukryte i koniec. To wtedy siwy dym :))) Pozdro