PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466995}

Grobowiec diabła

The Devil's Tomb
2009
3,7 4,8 tys. ocen
3,7 10 1 4780
Grobowiec diabła
powrót do forum filmu Grobowiec diabła

Jestem tak zawstydzony po obejrzeniu tego filmu że musze przeprosić sam siebie że poświęciłem czas temu antydziełu...Jak mozna wywnioskowac nie Polecam!!!

ocenił(a) film na 1
T_Bag_5

dokładnie, jedno WIELKIE GÓWNO !

ocenił(a) film na 1
chudyWKS

Wielkie???? Raczej OOOOGRRRROMNE a wręcz TYTANICZNE GÓWNO!!!

ocenił(a) film na 2
T_Bag_5

generalnie to nie wiem co autor (czytaj: reżyser/scenarzysta) miał na myśli ... Trzymać się z daleka od tej produkcji ...

ocenił(a) film na 1
T_Bag_5

w kategorii najbardziej zalosnych rzeczy jakie w zyciu widzialem ten film to moj zdecydowany nr 2... 10 mln budzetu a wyglada jak krecone w stodole... zalosne pod kazdym wzgledem... ze cuba grywa w gownach to juz wiemy nie od wczoraj... ze perlmanowi sie to czasem zdarza tez wiemy... ale juz obecnosc raya winstona w takiej chale to dla mnie prawdziwa niespodzianka... a co wkurza najbardziej kazdego kto lubi filmy w takich klimatach to fakt ze sam pomysl na ten film nie byl taki najgorszy... i jeszcze jedna wada na koniec... przewaznie jak horror czy slasher jest zenujacy to mozna liczyc na to ze przynajmniej bedzie sie z czego posmiac (zwlaszcza jak sie oglada z kumplami przy piwie).. ten film nie dostarcza nawet tego...

ocenił(a) film na 3
T_Bag_5

Szkoda czasu, naprawdę. Perlman był taki świetny w dwóch częściach Hellboy. A tu taka kicha