Jestem tak zawstydzony po obejrzeniu tego filmu że musze przeprosić sam siebie że poświęciłem czas temu antydziełu...Jak mozna wywnioskowac nie Polecam!!!
generalnie to nie wiem co autor (czytaj: reżyser/scenarzysta) miał na myśli ... Trzymać się z daleka od tej produkcji ...
w kategorii najbardziej zalosnych rzeczy jakie w zyciu widzialem ten film to moj zdecydowany nr 2... 10 mln budzetu a wyglada jak krecone w stodole... zalosne pod kazdym wzgledem... ze cuba grywa w gownach to juz wiemy nie od wczoraj... ze perlmanowi sie to czasem zdarza tez wiemy... ale juz obecnosc raya winstona w takiej chale to dla mnie prawdziwa niespodzianka... a co wkurza najbardziej kazdego kto lubi filmy w takich klimatach to fakt ze sam pomysl na ten film nie byl taki najgorszy... i jeszcze jedna wada na koniec... przewaznie jak horror czy slasher jest zenujacy to mozna liczyc na to ze przynajmniej bedzie sie z czego posmiac (zwlaszcza jak sie oglada z kumplami przy piwie).. ten film nie dostarcza nawet tego...