Nie wiem czemu tych kilku skądinąd uznanych aktorów zgodziło się w tym zagrać. Film to straszna amatorszczyzna. Szkoda wdawać się w szczegóły. Omijać z daleka. 2/10.
Faktycznie film to straszna amatorszczyzna i nie wiem jakim cudem Cuba Goodin zgodził się w nim zagrac, ale mimo wszystko troche wciaga dlatego dałem mu ocene 5.
nie wiem czemu uważałem Cube Goodin'a za dobrego aktora. ostatnio postanowił przełożyć jakość na ilość i gra w każdym możliwym filmie, na dodatek kiepsko.
a ten film bez komentarza, zrobiony na siłę gniot.
Nie wiem czy da się to obejrzeć ale jak widze teraz Gooding jr w obsadzie to się boję po obejrzeniu "nieugiętego"
jak to jakim cudem? Zapłacili mu ;p proste ;p przeciez tam (w wytwórniach) wszystko kręci się wokół kasy i du..y ;p
Jason Connery - i myślę, że wszystko jasne. (Jeżeli nie to podpowiem, że tata na pewno miał w tym spory udział)
nic nadzwyczajnego ale nie popadajmy w skrajność... Tytuł słaby ale są gorsze produkcje. Jak dla mnie średniawka - gra aktorska, kostiumy , scenografia i efekty są na przeciętnym poziomie... Jednie (albo aż) fabuła jest do bani ;D ja daje 5
widze że film ma dużo krytyków...nie wiem czemu.jest ciekawy,wciąga.są typowe sceny horroru,zaskoczenia.film dość dobry.
no niestety nie zgodzę się Cuba jak dla mnie sie nadaje do komedi a nie do takich filmów kompletnie dobrana rola;) nie dla Cuby czy tylko ja tak uważam?
chyba tylko ty tak uważasz.pozatym aktor to jest osoba która umie grać a więc musi być wiarygodny w każdym gatunku nie tylko komedii.co to za aktor który tylko potrafi w komediach grać??jesli aktor jest świetny to bd wiarygodny w każdym filmie.tyle w temacie.