Grubsza sprawa

The Heavy
2009
5,1 1,0 tys. ocen
5,1 10 1 1044
Grubsza sprawa
powrót do forum filmu Grubsza sprawa

w pewnym momencie można już domyśleć się jak się skończy...kto kogo i jak ;) nie przekonała mnie gra aktorów, była wręcz irytująca. Nie chcę spoilerować więc napiszę tylko, że dziwne było dla mnie m.in. to że jak on wpadł do tej kobitki i z nią siedział-przetrzymywał- to była ona zbyt spokojna i wyluzowana i sobie z nim gadała jakby to był dawno nie widziany znajomy. Było to dla mnie mało wiarygodne. Nie mówię o tym aby się telepała darła i zanosiła łzami że ją więzi.. ;)
Podsumowując...mam mieszane uczucia po tym filmie. Nie jest zły, można obejrzeć ale szału nie ma

ocenił(a) film na 7
ulinexxx

Fakt, trochę dziwnie się ta kobieta zachowywała. Prócz tego jednak film ma kilka naprawdę ciekawych punktów zwrotnych, no i zakończenie również okazuje się satysfakcjonujące.
A gra aktorska bardzo fajna. Vinnie Jones na poziomie. Christopher Lee również porządną rolę tworzy. Główny bohater też przyjemnie zagrał. Powiedziałbym, że wszystko stoi tu na przyzwoitym poziomie, a napięcie rośnie w odpowiednim tempie i na końcu zostaje okraszone dobrym wybuchem.