PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230925}

Gry weselne

Imagine Me & You
2005
6,4 16 tys. ocen
6,4 10 1 16289
6,0 5 krytyków
Gry weselne
powrót do forum filmu Gry weselne

Podobne filmy

ocenił(a) film na 10

Jeśli znacie podobne filmy,o podobnej tematyce moglibyście je podać?Bardzo bym prosiła.Świetny film,taki lekki i przyjemny:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
baska_89

Filmy o podobnej tematyce tzn. o miłości między kobietami, czy coś innego masz na mysli? Jeśli to, to zapraszam na forum "Loving Annabelle" - tam są obszernie omówione. Jeśli zaś chodzi Ci o miłe komedie romantyczne, to polecam znane tytuły takie jak "Ja Cię kocham a Ty śpisz", "To właśnie miłość", "Nothing Hill", "Jak stracić chłopaka w 10 dni" etc.

ocenił(a) film na 9
baska_89

Fajną masz kobitkę w avatarku, kto to? :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ooo dziękuje,napewno wejdę na to forum:).Fajna kobitka powiadasz?A gustujesz w kobitkach?:P To jest Christina Scabbia z zespołu Lacuna Coil,może kojarzysz?Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Nie tyle gustuję w kobitkach co potrafię docenić piękną kobietę gdy ją widzę :) Powiedzmy, że jestem gay friendly albo bi curious :) Nie bardzo kojarzę tę Panią, ale zaraz ją zgoogluję :P

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ahaaaaaa:),ja też często "zawieszam" oko na atrakcyjnej Pani.Kocham sie od pewnego czasu w Monice Bellucci i Charlize Theron ale nie jestem lesbijką:).I co?Zgooglowałaś Panią C.?:)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Tak, fajna, fajna, ale jesli idzie o muże, to nie moje klimaty :) Gust masz jak najbardziej dobry. Monica świetnie wygląda w krótkich włosach, ja generalnie lubię kobiety w krótkich fryzurach :P

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Nie Twoje klimaty?A słyszałaś ich?Świetna muzyka,przynajmniej jak dla mnie:),ale Christina jeszcze fajniejsza:).Monica w krótkich włoskach mówisz?Wygląda fajnie,ona nawet na łyso wyglądałaby pięknie:D.Podobała Ci sie Charlize z Deppem w "Żonie astronauty" w krótkich włosach?:D P.S ja mam długie włosy więc chyba nie mam u Ciebie szans haha:P

ocenił(a) film na 9
baska_89

Faktycznie nie słyszałam, ale jak przeczytałam, że to jakiś metal...? ja jestem popowo-rockowa dziewczyna :) Charlize to w każdej fryzurze i w każdym kolorze włosów jest piękna, w krótkich blond też, choć ja generalnie wolę ciemne włosy :P A co do szans to nie sam wygląd się liczy :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

A jakie zespoły lubisz?Ja słucham ogólnie różnej muzyki ale najwięcej metalu,rocka,popu.Lacuna Coil to taki zespół Gothic Metal,fajnie grają nawet,z mniej metalowych piosenek polecam "Stars","Our truth","Falling again",piękny ma ona głos,a jak śpiewa na żywo ahhhh:).Co do włosów to ja chyba też wolę ciemniejsze włosy,chociaż Charlize w blond...mniam.No jasne,że nie wygląd sie liczy a co jeszcze wg Ciebie sie liczy?:> :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Odpisałam Ci już raz ale sie nic nie pojawiło,więc piszę jeszcze raz.Ten zespół gra Gothik Metal,całkiem ciekawe piosenki mają,np "Stars","Falling Again" lub "Our truth",takie mniej metalowe:).Ja ogólnie słucham różnej muzyki,lubie metal,pop,rock.Nie trawie Hip Hopu i Techna:).Co do włosów to też wole ciemniejsze włosy,ale Charlize blond jest...mniam :D.A co sie jeszcze liczy oprócz wyglądu?:):>

ocenił(a) film na 9
baska_89

Filmweb dziś szwankuje. Po pracy spróbuję posłuchać tych kawałków, które wymieniłaś. Nie trawię techno i hip-hopu podobnie jak Ty :) Moje ulubione zespoły to Bon Jovi i Vixtrola (ostatnie odkrycie), z wykonawców kocham Richarda Marxa :) Co jeszcze się liczy oprócz wyglądu? Charakter oczywiście :) Poczucie humoru, inteligencja, dobre serce, wiernośc etc. A wracając jeszcze do wyglądu to lubię wysokie i wysportowane type, może dlatego tak lubię tenis i siatkówkę oglądać :) Uprawiać zdecydowanie wolę kosza i piłkę nożną :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Po pracy?Wiem,że nie wypada spytać ale ile masz lat?:) No to mamy podobne gusta jeżeli chodzi o muzykę.Aczkolwiek Richarda Marxa nie znam,ale zaraz pogrzebie w internecie więc może poznam:).Hm,mam 170 cm wzrostu,jestem wysportowana(biore na klate ze dwóch chłopów,moniczke też bym wzięła:D),mam dobre serce,jestem inteligentna hehe:P,dałn ze mnie :).Grasz w piłke nożną?:D ja uwielbiam,grać i oglądać,kocham ten sport jak żaden inny,na drugim miejscu jest siatkówka :)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Jak wiadomo kobiety o wiek pytać nie wypada, więc wymijająco nieco odpowiem, że bliżej mi do 30-tki niż do 20-tki :) Richard Marx ma fantastyczne ballady, polecam zwłaszcza "Hazard" , "Right here waiting" czy "Now and forever". 170 cm powiadasz? To ciut więcej niż ja, a w piłkę grywałam jak młodsza byłam bo teraz nie mam z kim, no i troche nie wypada kobiecie przed 30-tką za piłką ganiać. Choć jakbym miała z kim, to czemu nie :) U mnie na pierwszym miejscu jest piłka nożn,a na drugim tenis, a siatkóka (ale kobieca tylko) na trzeciem.

ocenił(a) film na 10
miss_russ

No to rzeczywiście dość wymijająca odpowiedź:).Jeśli Cię to interesuje to mi natomiast bliżej do 20-tki niż 30-tki:).Polecone przez Ciebie ballady ściągne,może dziś,może jutro.170 to ciut więcej,a ile więcej?Dużo czy mało?:P Ja ostatnio grałam w szkolnych zawodach w piłkę nożną na stadionie,myślałam że się zasapie ale jakoś dałam rade i zajęłyśmy 2 miejsce na 5 szkół licealnych więc nie było źle :) Dlaczego uważasz,że kobiecie przed 30-tką nie wypada ganiać za piłką?Dla mnie to piękna sprawa,wspaniali są ludzie,którzy mają własne pasje:).A skąd jesteś?Może uda nam sie zorganizować jakiś meczyk bo mam chętne koleżanki:) Siatkówka kobieca?A męska?

ocenił(a) film na 9
baska_89

Te ballady Richarda znajdziesz też na youtube :) Ciut to znaczy tyle co ciut, czyli naprawdę mało :P Z W-wy jestem, a co do siatki, to do żeskiej siatkówki (zwłaszcza naszych "złotek") mam sentyment ogromny, natomiast panów od czasu do czasu obejrzeć mogę, jeśli grają np. Serbowie bo to niezłe ciacha są :P

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ballady ściagnę,na youtube za długo mi się wszystko ładuje.Oj ciut czyli ile?(ah ta ciekawość) dla każdego ciut to co innego:D Z Warszawy?Ohohoho to troszku daleko,a raczej bardzo daleko,a szkoda szkoda...Ja też mam sentyment to naszych dziewczyn,ładnych dziewczyn:):) Serbowie to ciacha powiadasz?Jakoś nie zwróciłam uwagi...hmm :P

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ballady ściagnę,na youtube za długo mi się wszystko ładuje.Oj ciut czyli ile?(ah ta ciekawość) dla każdego ciut to co innego:D Z Warszawy?Ohohoho to troszku daleko,a raczej bardzo daleko,a szkoda szkoda...Ja też mam sentyment do naszych dziewczyn,ładnych dziewczyn:):) Serbowie to ciacha powiadasz?Jakoś nie zwróciłam uwagi...hmm :P

ocenił(a) film na 9
baska_89

No 2-3 Serbów fajnych jest, Milkovic, Geric czy Dragon Stankovic. A nasze dziewczyny (zwłaszcza kadra z ME 2005) są piękne i bardzo mnie cieszy, że Gosia Glinka o ile jej zdrowie pozwoli wróci do kadry na wrześniowe ME :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ooo,musze ich "zgooglować".Co było Glince?Bo chyba troszku jestem nie w temacie a uważam,że to "podpora" drużyny i najlepsza nasza siatkarka,może sie myle ale to moje skromne zdanie:),chyba też najładniejsza:):).Słuchaj,wiem że się orientujesz w filmach,dzisiaj po raz 3ci obejrzałam film Gry Weselne,zakochałam się w nim i chciałabym abyś poleciła mi coś podobnego,nie chodzi mi o jakiś mało znany dramat z przesytem lesbijskiem miłości ale własnie o lekką komedię romantyczną tj Gry Weselne:)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Zgadzam się w zupełności z Tobą co do tego, że Maggie jest naszą najlepszą i bezapleacyjnie najładniejszą siatkarką :) Zwłaszcza na żywo robi piorunujące wrażenie, a o tym, że oprócz talentu i urody ma też dobre serce możesz przeczytać na jej oficjalnej stronie www.malgorzataglinka.pl, jest tam o jej wizycie u chorego chłopca :)
Ja także uwielbiam "Gry weselne" i widziałam je już co najmniej 5 razy :P Z podobnych klimatów, tzn. lekkich i przyjemnych komedii z wątkiem branżowym mogę polecić 2 filmy "D.E.B.S" z boską Jordaną Brewster i "Gray matters" z Heather Graham i przepiękną Bridget Moynahan ("Rekrut", "Coyote Ugly").

ocenił(a) film na 10
miss_russ

No to mamy znów podobne zdanie:).Widziałaś ją na żywo?Ahh tak,przecież mieszkasz w Warszawie.Ja mieszkam na strasznym zadupiu,w Wałczu w wojedzództwie zachodniopomorskim,fakt,że miasteczko jest dość rekreacyjne,ale ostatnio nie widać tu żadnych sportowców,kilka lat temu był u nas Małysz,miasto szalało hehe:).Dziękuje za linka,napewno o tym poczytam.Ja właśnie teraz oglądam Gry Weselne 4 razy więc powoli Cię gonie:P.Dzięki za filmy,napewno je ściągnę.Podoba Ci się Jordana Brewster?Jak dla mnie jest taką sobie dziewczyną,ale pewnie zmienie zdanie jak obejrzę film:)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Co do Jordany to powiem tak : w D.E.B.S. jest przecudna i śmiem twierdzić, że nigdy wcześniej, ani nigdy później nie wyglądała tak pięknie, jak właśnie w tej komedyjce :P Film dobrze się ogląda po jednym piwku, generalnie jest dość głupiutki, ale ponoć taka właśnie konwencja, że miał wyśmiewać produkcje w stylu "Aniołków Charliego" etc. A co do Glinki, to powiem Ci, że takich oczu jak ona, to nie ma chyba żadna kobieta :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

No dobra jeśli chodzi o Jordanę to obejrzę,ocenię i Ci napisze czy jest tak przecudna ok?:) Piwa nie lubię,wolę zachować trzeźwość umysłu oglądając filmy...chociaż wtedy...:D W sumie lubię czasem obejrzeć głupiutkie filmy,pośmiać się itd:) Co do oczu Glinki to niestety nie widziałam ich z bliska ani na fotkach bo w googlach są jej fotki ale niezbyt wyraźne,więc wkroczę na jej stronę(tą którą mi podałaś) i sobie popatrzę i też Ci napisze,ale ja myślę że napiękniejsze oczy na świecie ma Monica Bellucci-oczy,usta ajjjjj:D
Co do tenisa hm...nie wiem czemu ale niezbyt lubię tenis,może też dlatego,że niezbyt wiem o co tam chodzi heh,a fotki są fajne ale najseksowniejszą tenisistką jest zdecydowanie Amelie Mauresmo hahahaa :)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Nie śmiej się, Amelie jest super (zwłaszcza jej ciało mi się podoba i generalnie charakter). Stałam obok niej i powiem Ci, że ona jest raczej drobna, to tylko w TV wygląda jakby była potężnie zbudowana. Moją ulubienicą jest Eleni Daniilidou z Grecji:) Ta to ma dopiero piękne oczy i usta, a jaki uśmiech :) Na stronie Gosi za wiele nie ma obecnie zdjęc bo jest w przebudowie, więc zapraszam na www.gosia.glinka.prv.pl

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ciało mówisz...Hm,z tego co widze na fotkach to niezbyt,charakter?A co ona robi ciekawego lub czego nie robi?Zaraz poszukam w necie Pani Eleni Daniilidou i ocenię:).Dzięki za kolejną stronke Gosi,zaraz zerkne.Mam pytanko,masz może konto na fotka.pl?Chciałabym zobaczyć z kim prowadzę tak miłą konwersację:P :)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Niestety nie mam na konta, nawet na gronie nie mam, tzn. miałam, ale nie uzywałam i zapomniałam hasła :) A co do ciała Amelie, to wysportowana jest, fajne nogi, ramiona etc. Eleni Ci podrzucę zdjęcie bo w necie to są takie sobie :P

ocenił(a) film na 9
miss_russ

Oto i Eleni, obecnie ma krótkie włosy :)
http://img246.imageshack.us/img246/2528/eleni5bf0.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/5189/eleniiw6gl2.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/8028/daniilidou17ha9.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/3930/elenioncourt3md1.jpg

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Na gronie?Szkoda,że nie masz. www.asiuniaaa16.fotka.pl jeśli chcesz to sobie zerknij jeśli nie to oki:).No chyba wszystkie tenisistki mają fajne ciała,gorzej z wyglądem jej twarzy no ale to nie jest przecież najważniejsze:).Ta Eleni taka sobie,na niektórych fotkach wygląda korzystnie:),fajne jej sie robią dołki w policzkach jak się uśmiecha :)

ocenił(a) film na 9
baska_89

No fajna dziewczynka z Ciebie i widzę, że chyba okolice liceaum? :) Dawne to były czasy :P A co do dołeczków Eleni, to ja generalnie nie lubię dołeczków, ale u niej mnie one po prostu rozbrajają. Z niej jest generalnie zabawna dziewczyna, a jak się zdenerwuje to zaczyna gadać po grecku :P
http://img503.imageshack.us/img503/7434/elenioffcourtwownz9.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/4666/elenioffcourt17yk8.jpg

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Heh,tak-okolice liceum,teraz będę w klasie maturalnej,oj ciężko będzie chyba,no ale narazie cieszę się wakacjami i całymi dniami się nudzę:D Ja w sumie lubię dołeczki,zależy też u kogo:) Świetnie Eleni wyszła na fotce w drugim linku:) A widziałaś może dołeczki Monici Bellucci?Widać je co prawda w jednym filmie(bo rzadko się ona uśmiecha,a szkoda...) "Irreversible" widziałaś może?Jeśli nie to polecam:) Może zechciałabyś mi wysłać na maila Twoją fotkę? baska650@op.pl byłoby fajnie :) P.S podoba Ci się Angelina Jolie?

ocenił(a) film na 9
baska_89

Ja z Monicą nie widziałam niestety za wielu filmach, ale może się skuszę. Czy podoba mi się Angelia Jolie? Owszem, uważam, że jest piękną i bardzo zmysłową kobietą, a do tego inteligentną. Szkoda tylko, że tak strasznie ostatnio schudła bo miała fantastyczne ciało. Jak znajdę jakąś wyględną fotkę, to Ci wyślę :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Oj skuś się skuś :) Polecam filmy "Malena","Irreversible" i "Łzy słońca",ten ostatni polecam bez lektora aby rozkoszować się jej wspaniałym akcentem:).Hm...zgadzam się z Tobą co do Angie,moim zdaniem najkorzystniej wyglądała w filmie Tomb Raider,teraz jest troszke gorzej.A co do fotki to mam nadzieje,że szybko ją znajdziesz i wyślesz.Czekam :)

ocenił(a) film na 9
baska_89

"Łzy słońca" widziałam i podobała mi się w nim. Angelina wyglądała świetnie z "GIA", była wtedy młodziutka, zresztą to jej najlepsza rola w życiu.

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Ja dzisiaj oglądałam "Łzy słońca",ogólnie dość ciekawy film,jeszcze jak gra tam Monica to już wogóle:).Film "Gia" jest następny w kolejce do ściągania,pewnie wart jest obejrzenia nie?Jeżeli chodzi o filmy z Angie to podobał mi się także film "Złodziej życia",świetnie w nim zagrała:).Jak tam fotka?:P

ocenił(a) film na 9
baska_89

Z fotką to się jeszcze wstrzymam, jedną z zalet tego foum jest anonimowość :) Mam nadzieję, że się nie pogniewasz.

ocenił(a) film na 10
miss_russ

"JESZCZE"?A na co czekasz?:) Już myślałam,że nie odpiszesz:P Hm,jestem osobą,która się nie obraża,nie gniewa,nie fochuje itd:) Ty mnie już widziałaś,no ale cóż,chyba muszę uzbroić się w cierpliwość.Dziś w nocy oglądałam filmy do 4:32,obejrzałam D.E.B.S i Loving Annabelle,ten pierwszy rzeczywiście głupkowaty ale Jordana naprawdę jest fajna:D Za to Loving Annabelle to świetny film...:)

ocenił(a) film na 9
baska_89

A mówiłam, że Jordana w tym filmie jest cudna :) Zaś "Loving Annabelle" jest świetny, widziałaś może alternatywne zakończenie?

ocenił(a) film na 10
miss_russ

No mówiłaś i po raz kolejny miałaś racje:).A co Ci sie w niej najbardziej podoba?Moim zdaniem ma świetne oczka:D Zgadzam się co do filmu "Loving Annabelle",ale z tym zakończeniem właśnie nie wiem jak jest...Po napisach oglądałam końcówke filmu "przeskokami" i nie wiem zabardzo o co chodzi,może wyjaśnisz?:)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Chyba najbardziej podobają mi się oczy Jordany, choć generalnie całokształt jest wielce ujmujący :) W alternatywnym zakończeniu Annabelle czyta w gazecie, że Simone została oczyszczona z zarzutów, wsiada w samochód i jedzie do domku na plaży należącego do Simone. Nie ma pokazanego spotkania dwóch kobiet, ale widz może się domyślać, że do niego doszło.

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Oj oczy to ona ma świetne:) i tak jak napisałaś,ogólnie jest bardzo ciekawa:) Szkoda,że film nie jest dłuższy i to zakończenie nie jest pokazane,ja zdziwiłam się gdy zobaczyłam napisy no ale cóż,nie zmienia to faktu że film jest boski.A tak jeszcze wracając do fotki to chyba jej nie zobacze co?Chyba,że chcesz o tym pogadać na gg:)

ocenił(a) film na 9
baska_89

Pomyślałam sobie, że Cię jednak zachęcę do oglądania tenisa, zwłaszcza, że właśnie trwa Wimbledon. Kilka ślicznych zawodniczek (panowie też są niesamowicie co niektórzy, chętnie Ci zapodam foty)
Ana Ivanovic
http://img130.imagevenue.com/view.php?image=48788_AnaIvanovic2007WimbledonTennis Championships03_122_464lo.jpg
Daniela Hantuchova
http://www.danielafrenchsite.com/photos/albums/userpics/10001/birmingham04.jpg
http://www.danielafrenchsite.com/photos/albums/practice/2007/indianwell_training 2.jpg

ocenił(a) film na 9
baska_89

To ja Ci zapodam stronkę oficjalną zespołu Vixtrola http://www.vixtrola.com/ oraz ich stronę na myspace http://www.myspace.com/vixtrola . I tu i tu możesz odsłuchać ich piosenek.

miss_russ

Miss.russ,jako ze jestes dla mnie wyrocznia tego portalu:-) pisze z prosba o kontynuowanie tego tematu(podobne filmy) prosze cie o wypisanie wszystkich jakie przychodza ci do głowy(wiem ze troche tego jest)P.s dzieki twoim rozmówkom postanowiłam ogladac the l word (teraz az mnie skreca na mysl ze musze tyle czekac na 5 sezon:-(.pozdro dla fanów mariny :-)

ocenił(a) film na 10
zeta_2

Nie jestem co prawda miss.russ :) ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o godnych uwagi branźówkach to naprawdę warto odwiedzić forum 'Loving Annabelle' topic Karen: 'Najciekawsze nasze filmy "branżowe", pary filmowe, muzyka...' tutaj podam linka: http://www.filmweb.pl/topic/631526/Najciekawsze+nasze+filmy+%22branżowe%22%2C+pa ry+filmowe%2C+muzyka....html

Fani Mariny, Carmen oraz Dylan łączmy się! :)))

calisha_88

Wielkie dzieki:-),troszke tego jest,bede miała sie czym zajac w najblizszym czasie.

ocenił(a) film na 10
zeta_2

Nie ma za co :))) Fakt, niezła lekturka się utworzyła :], biorąc pod uwagę jeszcze 3 części 'Przecudownej...'- jeśli będziesz miała ochotę :)))

ocenił(a) film na 9
calisha_88

3000 postów to jest lektura dla wytrwałych :P

ocenił(a) film na 9
zeta_2

Dzięki za miłe słowa, aczkolwiek za żadną wyrocznię się nie uważam :) Polecam Ci gorąco brytyjski serial "Bad girls" (zapraszam na forum na filmwebie gdzie są m.in. teledyski na zachęte), jest tak samo wciągający jak TLW, a Nikki i Helen to moja ulubiona les para w TV :)

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Nikki i Helen są naprawdę fantastyczne xD Szkoda, że na 3 sezonie się zakończyło... gdy już było tak pięknie :)))

ocenił(a) film na 9
calisha_88

Na szczęście mamy jeszcze "Bad Girls Enhanced" - forum z fan fiction, wiele świetnych historii :)
http://www.geocities.com/bgenhanced/