PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31881}
2,1 31 tys. ocen
2,1 10 1 30928
1,0 23 krytyków
Gulczas, a jak myślisz?
powrót do forum filmu Gulczas, a jak myślisz?

Ogladalem dawno temu i jak wiekszosc osob ogolnie nie polecam bo film jako calosc jest do **** ale przypomniala mi sie wlasnie jedna scenka a raczej scenki ze stasiem, ktory zrobil sobie wakacje z browarem i jakims dziadkiem, ktorzy na balkonie wyczekuja tajemniczego dariusza :] i za to 3/10 :]

ocenił(a) film na 2
Lukaszx

Też mnie to śmieszyło, więc ode mnie 2 :D

ocenił(a) film na 1
chrixer

"Nie, to nie dariusz" XD

haha fakt to było dobre :P solidna 2/10 :)

ocenił(a) film na 2
Flav

To w tym filmie było!!! Nie no, za ten tekst to dam 3...

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

Te scenki to pra pra mumio:) Jedyny pozytyw:)

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

Toz to praktycznie pra pra pra Kabaret Mumio! Jedyny pozytyw tego filmu:) Rozwala absurdem:)

ocenił(a) film na 1

Wręcz "Czekając na Godota"! No po prostu arcydzieło suspęsu!

Lukaszx

I wlasnie chocby dlatego warto bylo obejrzec ten film. Te gagi z Gruza to po prostu klasa("Ty, a to nie Dariusz sie wywrocil na tym pączku?"). A reszta filmu, no coz zalosna.

piotrplona

"Jakby Dariusz i jakby nie Dariusz.I to jest proszę ciebie podstawowa sprawa. Niby Dariusz, a niby nie Dariusz. Kim jest Dariusz i co się za tym kryje, gdzie jest Dariusz. I czy to jest Dariusz, i czy może to nie jest Dariusz. To są te nasze problemy."

Ten wątek to jest mistrzostwo świata!! :D:D

Witcher

haha wywrócił się na tym pączku, nie no Dariusz z taką ilością dup to nie Dariusz

film jest jedynie dla fanów Big Brother owych fanów :)
jest jeszcze scena o ile pamiętam parodiująca serial policjanci

"yy Tadek to nie ta sprawa " haha Radziu Pazura - dam nawet 3 jak pomyśle jeszcze o siarze siarzewskim :D

ocenił(a) film na 1
agent_james_bond

"yy Tadek to nie ta sprawa"
to nie był Gulczas (choć samego filmu nie oglądałem całego tylko 15 minut, ale wiem że Huk w takim gównie nie grał), ten film w którym pada ten tekst to Poranek Kojota albo Chłopaki nie płaczą, ale raczej Poranek.

2903

Mylisz się bo ta scena pochodzi z Chłopaki nie płaczą