PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462962}
4,4 155  ocen
4,4 10 1 155
Gutterballs
powrót do forum filmu Gutterballs

8/10

ocenił(a) film na 8

Film tak wulgarny, że aż śmieszny. Ogólnie klimat jest bardzo obskurny i undergroundowy. Scena gwałtu jest dosyć brutalna, jest też trochę gore (uwagę zwraca scena szatkowania siusiaka).

użytkownik usunięty
pawel_cimochowski

scena gwałtu bardzo fajna

ocenił(a) film na 2
pawel_cimochowski

To muszę to zobaczyć :)

ocenił(a) film na 8
wmbco

No raczej :)

ocenił(a) film na 2
pawel_cimochowski

Ale jak znieść tego transa ?? :(

ocenił(a) film na 8
wmbco

Nie pamiętam go w ogóle :), pamiętam tylko ogólne wrażenie jakie film na mnie zrobił.

ocenił(a) film na 2
pawel_cimochowski

Nie ma tu nic brutalnego, strasznego, śmiesznego, parodią tego też nazwać nie można. Z tym przyrodzeniem to lepiej wyszło w "Carver". Tu farba się leje tak po prostu. Widocznie nie mój klimat. O f*ck! Trochę szkoda, liczyłem na dobrą zabawę.

ocenił(a) film na 8
wmbco

Po prostu Tobie nie podszedł i tyle :)

ocenił(a) film na 2
pawel_cimochowski

Widziałeś Carver? Bo nieraz nie widzę kto oglądał jaki film. A jak wchodzę w profil i szukam filmu to dostrzegam, że oceniony, nie wiem czemu tak jest.

Tam jest taka masakracja, że szok. Oglądałem chyba dwa razy, (przynajmniej) [lub lepiej] dziewczyny wymiękały, a zaczyna się tak niepozornie. Miałem go na płytce, także nie wiem czy w ogóle jeszcze jest dostępny. Bo teraz wiele filmów kasują. np. Joshua z 2006. I jak to czytałem w pewnej recenzji "czy to przestępstwo mieć spaczony gust filmowy" :D

ocenił(a) film na 8
wmbco

Nie widziałem, ale narobiłeś mi na niego smaka :D. Będę musiał włączyć torrenta :) (tak naprawdę nie będę musiał, bo chodzi non stop :D). Ja to w ogóle gustu nie mam. Czasami podobają mi się takie kloce, że aż sam sobie się dziwię :).

ocenił(a) film na 2
pawel_cimochowski

Chyba już nie ma :(
Choć znalazłem wersję z napisami od "kochamiwonke" 610mb, ale nie pobierałem. Może gryzoń lub online. Trochę szkoda, bo film na mnie zrobił wrażenie.