Gwiazda paparazzich: historia Paris Hilton

Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story
2008
3,1 359  ocen
3,1 10 1 359
Gwiazda paparazzich: historia Paris Hilton
powrót do forum filmu Gwiazda paparazzich: historia Paris Hilton

Nie darzę Paris żadnym pozytywnym uczuciem. Nie lubię jej. Tylko błagam nie piszcie, że zazdroszczę jej bogactwa, sławy itd. Dobra przyznaję chciałabym mieć tyle pieniędzy. Ale nie piszę o tym. Ten film to raczej jakaś żenada, komedia. Nie podoba mi się sposób w jaki została przedstawiona. Te sceny z więzienia w stylu jaka ona biedna, cierpi, cały świat się od niej odwrócił. Żałosne. Moim zdaniem w filmie chcieli przedstawić ją jako świętą. A wcale nie jest. Wywnioskowałam jedną ocenę o niej. Ona jest fałszywa, tak ukazali ją filmie. Tak wszystkim mówiła, że kocha fanów. A jak robiła zakupy z "przyjaciółkami" jakie to stwierdzenie padło, coś w stylu prosty lud. Że przebywała z prostym ludem w więzieniu. Ale zapomniała, chyba, że w tym prostym ludzie ma swoich fanów. Jedna wielka żenada. Dobra kończę pisać, bo jestem troszkę podirytowana. Ale powiem jeszcze tylko tyle, że jeśli ona jest taka naprawdę, to ją jeszcze bardziej nie lubię. A twórców żal mi jej za takie jej przedstawienie niemal, że jest świętą. A tylko szkoda, że nie pokazali jej te całe imprezy i jaka wychodziła pijana z nich. A w filmie niby taka święta, ona nie pije.

Karolina_24

Nie wiesz jaka jest naprawdę. Poza tym każdy człowiek robi błędy, też podobne robiłem i niejedna osoba np na tej stronie zapewne również, mimo że nie mamy wielkiej kasy i sławy a to bardzo łatwo gubi człowieka. I jakby mnie tak dziennikarze napastowali jak ją na tym filmie to bym chyba pierdolca dostał.

HEATH

Wiem, że ją nie znam. Ale jej nie lubię. Przyznaję jest w tym trochę mojej winy, bo tak naprawdę nawet nic o niej nie czytam. To znaczy nie czytam wszystkiego:jej wywiadów, artykułów o niej w tych bardziej inteligentniejszych gazetach i w tych brukowcach, nie czytam nawet plotek o niej. Jest mi obojętna, ale mimo wszystko jej nie lubię.

Karolina_24

ja także za nią nie przepadam .:)

Karolina_24

A ja ją lubię, tak jak i Dodę. Nie słucham ich muzyki, nie oglądam filmów ale wydaje mi się, że są inteligentne. Dlaczego? Wiedzą co zrobić by być w samym centrum zainteresowania ;). Ogólnie ja bym nie chciała uchodzić za idiotkę dla sławy i pieniędzy, ale to przedsiębiorcze babki ;).

Pozdrawiam.

TheNaturat_2

może i kulawo przedsiębiorcze, ale nie trzeba być inteligentnym, by być w centrum zainteresowania. to nie musi iść ze sobą w parze.