Gwiazda paparazzich: historia Paris Hilton

Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story
2008
3,1 359  ocen
3,1 10 1 359
Gwiazda paparazzich: historia Paris Hilton
powrót do forum filmu Gwiazda paparazzich: historia Paris Hilton

Na wstępie chce zaznaczyć ze sam Paris Hilton jest mi obojętna, nie jestem fanem i tez nie jest je wrogie, Widziałem ja w dwóch film jedne to ten sławny film z nocy z Paris(słaby nie polecam) drugi do House of Wax jak dla mnie do słabo tam zagrała(z drugiej strony nie miał co tam grac).

Sam film można porównać do DC 9/11: Time of Crisis czyli jedna strona prawdy oraz tylko dobrze o bohaterce filmu.
W sam film Hilton jest pokazana jak idealne gwiazdę w XXI wieku, czyli markę z sam siebie, żyje jak prawdziwa księżniczka: lata na zakupy do Paryża i baluje w klubach do rana z przyjaciółmi. Ale głownie jest pokazana ja ofiara prokuratura i sadu polujących czarownice, szukając tanie sensacje paparazzi i zwykle pech.
Film ma dwie negatywne postacie, pierwszy do juz wspomniane prokuratura i sadu to oni chce z sprawy Paris zrobić pokazówkę dla masy ze wszyscy są z wszyscy są równi wobec prawa, daj nam mi się do powiedz ze Paris jest gnębiona, czego przykładem ma byc sprawa Lindsay Lohan,
A druga negatywne postacie film jest właśnie Lindsay Lohan, to ona kradnie chłopaka Paris, obgaduje ja z placami.Lindsay ma jeszcze jedne role ,ma byc całkowitym przeciwieństwo samej Paris to on chodzi w nowych i drogich ubraniach gdy Lindsay nosi ten sam kaplerz trzeć raz oraz to ona pile i ćipa jedzie samochodem. Jest on pokazana jak bidna koleżanka która chce być członkiem grup przyjaciół Paris.
Ala jak jest prawda, nie wiem i szczerz mało mi to obchodzi co w tedy robię Paris Hilton, bo czym jest on aktorkę jak dla mnie nie, piosenkarka w moje ocenie słabe,
Nie życzę je źle, ale ma najdzie ze będę dobre film o Paris Hilton albo on pokarze ze nie jest tylko Paris Hilton królowa czerwona dywanu.
Ocena film 1/10.
ps: sory za pisownie.