dlaczego polskie amatorskie filmy sa umieszczane na liscie "zobacz też" obok filmow star wars? w ten sposob powstaje balagan
glupstwo dali tytul "Gwiezdne Wojny" nakladly jakis righ li casow darth kogostam i twierdza ze to normalne gwiezdne wojny!! HAŃBA!!
bo nikogo tu już nie obchodzi porządek tylko to ile kto ma punktów a połowa ludzi którzy weryfikują wstawiane pozycje to kretyni nie mający pojęcia o tym co weryfikują.
Widze ze wreszcie roznego rodzaju smiecie w postaci amatorskich prodkcji, filmikow dokumentalnych itp zniknely z listy "Zobacz tez" epizodow Gwiezdnych Wojen. Wyrazy uznania dla Admina, ktory zrobil tam porzadek.
Jaki shit! jakie badziwie i wiejąca z ekranu tandeta! omg co to (dalej) robi na liście zobaczteż przy oryginalnym świetnym i wiecznie żywym SW?
nie wspomnę, że wykorzystywanie loga, czcionki i nazwy Star Wars (czyli gwiezdne wojny właśnie) jest zastrzeżone, i jeżeli fanfik nie był zatwierdzony przez Lucasa, albo przez jego ludzi- to mamy doczynienia z łamaniem prawa (a FilmWeb się pod tym podpisuje- umieszczając te filmy tak jak to zrobiło :) ). Można tylko dodać, że Lucas morduje za wykorzystanie zwrotu "Episode"... czyli 10,11, 13 i co tam jeszcze powstało ma "bana" na pozytywne rozpatrzenie sprawy.
I to tyla chyba...
Kolejny Mega Hit! xDDDDDDDDD ^^
Nie wiecie może czy poprzednia część dostała jakiegoś oskara za efekty? Bo jakoś nie śledziłem Gali :))))
Rany boskie, ludzie, nie wiem jak to się stało, że wszyscy tutaj bluzgacie po tych filmach jak leci, a nie słyszeliście o takim gatunku jak fan-produkcje? W przypadku np. opowiadań czy książek zwie się to Fan-Fic, a w przypadku filmów są to Fan-Filmy. Dla tych którzy nie wiedzą są to filmy które albo opowiadają dalsze/wcześniejsze losy bohaterów filmu z którego to było zaczerpnięte, albo po prostu dzieją się w uniwersum danego filmu, tak jak tutaj dzieje się to w uniwersum Gwiezdnych Wojen. To nie jest żadna podróba tylko po prostu fan-film dość powszechny szczególnie jeśli chodzi o Gwiezdne Wojny. I przestańcie bluzgać, że kicha, czy chała, bo nic byście lepszego nie zrobili (chyba ze zrobicie/zrobiliscie to zwracam honor). Ja tam popieram fan-produkcje bo wg mnie są również bardzo fajną i ciekawą formą filmów. Mam nadzieje, że jasno powiedziałem co to są fan-filmy, jak nie to już nic nie będę mówił..