PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286124
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

JW, czekam na opinie, nie wiem czy warto iść. Tylko bez tekstów o kasie itp., chodzi mi o film.

ocenił(a) film na 7
balech

Byłem dzisiaj godz 14 w heliosie Białystok, oczywiscie film z napisami.
Moje odczucia są jak najbardziej na plus, chociaż mogli dać więcej tego 3D :D
Ogólnie szału nie ma ale nie żałuje, że poszedłem, niby film który dobrze się zna ale oglądało sie naprawde przyjemnie.

ocenił(a) film na 8
YebaK

Ja byłam wczoraj w Białej na seansie z dubbingiem o 18:45(niestety, żaden inny seans czasowo mi nie pasował...) i po prostu szok, że było tak dużo dzieci. Ciągle nawijały i niby fajnie, że były zorientowane w temacie, znały wszystkich bohaterów, miejsca itp (widać, że interesują się tym) to jednak ich ciągłe ględzenie miejscami bardzo przeszkadzało : (

ocenił(a) film na 8
balech

Dubbing jak zwykle, momentami nie chcialo sie sluchac (cos jak trudne sprawy itp). Efektów 3D żadnych powalajacych nie bylo ale ogladalo sie przyjemnie( fajny efekt przestrzeni). Jak lubisz Star Wars to polecam.

ocenił(a) film na 8
balech

Ja byłam na wersji z napisami. Głębia obrazu (3D) bardzo dobrze wypadła. Oprócz tego żadnych szpanerskich bajerków wyskakujących z ekranu, ale nie miało ich być, więc to dobrze. Historia jak zawsze świetna, wyścig oszałamiający na dużym ekranie ;) Polecam ;)

ocenił(a) film na 7
Kimi_Sama

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, widze,że trzeba iść:)