PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286124
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Kraków bez 3D???

ocenił(a) film na 5

Sprawdziłem właśnie strony krakowskich kin i nie znalazłem żadnej informacji, która
mówiłaby że w Krakowie odbędzie się premiera SW. Czy to możliwe? W późniejszych
dniach również nie ma tego filmu w repertuarze. O co chodzi?

użytkownik usunięty
Jarooo

W Częstochowie też.... może to narazie jakiś błąd... oby.... :(

ocenił(a) film na 8

Niestety nie błąd. Wczoraj pisałam do cinema w Cz-wie odpowiedz taka,ze tylko cinema w Krakowie ma to w repertuarze

użytkownik usunięty
azumi79

Tak też już wiem. Szkoda :( Dlatego jutro jade do Krakowa, ale nie do CC tylko do Multikina.

ocenił(a) film na 10
Jarooo

Już jest repertuar, multikino i cinema city, Niestety nie ma w Imax a na to najbardziej czekałem :(((

ocenił(a) film na 10
logan789

Bez kitu!!! "Underworld" i "Kot w butach" w IMAX, a "Star Wars" nie. Co się dzieje z tym światem! :(

ocenił(a) film na 10
flex86

Dokładnie!! Rzeźnia jakaś. Od półtora tygodnia czatowałem aż wreszcie pojawi się na necie repertuar Imaxa na piątek 10.02, w końcu się doczekałem. I co??? Taki wielki Ch.j jak słonia nos :/
Napisałem nawet w tej sprawie maila do dystrybutora, ale oczywiście, jak się można było spodziewać, zero odpowiedzi.
To jest po prostu największy zawód roku :(((

użytkownik usunięty
logan789

Też wysłałem mail. Zrób ogólną petycje do dystrybutora.

użytkownik usunięty

sorry*zróbmy :D

ocenił(a) film na 10

Jestem jak najbardziej ZA. Tylko pewnie trzeba by to ogarnąć na jakimś forum tematycznym dot. SW. Tam najwięcej "sprzymierzeńców" znajdziemy :)

ocenił(a) film na 9
logan789

Ja z kolei mam pytanie, do którego kina najlepiej wybrać się na gwiezdne wojny 3D. Z powyższego postu wnioskuje, że najlepszy jest IMAX. Ma to jakieś znaczenie?

ocenił(a) film na 10
kubiakveldzejkob

Ma jakieś znaczenie??? Człowieku, obejrzyj sobie obojętnie jaki film w 3D w IMAX-ie i w zwykłym kinie również w 3D. Tego się nie da porównać.

ocenił(a) film na 7
logan789

Ja też liczyłem na IMAX w Krakowie :(

ocenił(a) film na 8
Jarooo

w Rybniku w Multikinie leci i wersja z napisami i z dubbingiem ale w cinema niestety nie bo wolę chodzic tam niż do multi no ale cóż. dla tych co mieszkają niedaleko od piatku z napisami na 18.15 i 21.15, a z dubingiem 9.15, 12.15 i 15.15.

ocenił(a) film na 9
Jarooo

W Sosnowcu nie ma ani w CC ani w Heliosie, w Katowicach tylko w Heliosie.

ocenił(a) film na 9
Shadow_5

Nie ma 3D w cinema-city w Lublinie sprawdziłem właśnie stronę lubelską i nie ma Star Wars, no do kur.. nędzy

Jarooo

http://www.gwiezdne-wojny.pl/tekst.php?nr=132 sprawdźcie czy wasze miasto jest na tej liście

Furia_Clodia

sorry nie ten link to jest stare i nie aktualneeeeeeee

ocenił(a) film na 8
Jarooo

Cinema City w Krakowie: Plaza, Zakopianka, Kazimierz.

ocenił(a) film na 8
azumi79

Szkoda tylko że na Zakopiance są tylko dwa seanse w ciągu dnia i to jeszcze do tego wieczorem :/ damn..

ocenił(a) film na 7
Jarooo

a w toronto (toruń) w 2 miejscach puszczaja. :) 5 seansów dziennie