Nie lubię żadnej cześci gwiezdnych wojen
ps.Czy to grzech?????
Nie jest grzechem ale gdybyś się np. znęcał nad kimś kto lubi Star Wars byłoby to grzechem ;-)
Gdyby był podany powód Twej awersji to nie byłby grzech, ani trollowanie, tylko możnaby podyskutować mormalnie. No ale powód jest nie podany czyli to zaśmiecanie niepotrzebnymi postami, więc grzech ekologiczny :-D
ja w zasadzie tez, chociaz musze przyznac ze jestem wielkim fanem uniwersum Old Republic, wydaje mi sie... mniej cukierkowe niz to przedstawione w filmach Lucasa :)
Nie!
Gdybyś np. tak jak to było jak grałem w grę browserową na forum Gangu założyłem Temat " Star Wars " gadaliśmy sobie o grach w jakie graliśmy jakie kolory mieczy mieliśmy itp. i kilku "gnojków" bo inaczej ich nazwać nie mogę pisało
" Łee tam! Ale głupie te Star warsy to jakieś star wsraki. STAR TREK LEPSZYYYY O WIEEELEEEEEEE!!! "
Takie zachowanie jest dziecinne i grzeszne ( Jeśli wierzysz w boga i przykazania ). To tak jakby wyzywać kogoś za to jaką lubi kawę lub coś innego .
Także powtarzam : STAR WARS TO NIE TYLKO FILMY!! Wejdźcie sobie na ossus.pl, a jak was zainteresuje to na wookieepedia.wikia.com !
Tak, synu, ale jest pewien sposób. Istnieje pewna próba...
Jeżeli uda Ci się wyczyścić całą paszczękę rozżarzonym drutem Rankorowi z nadwrażliwością dziąseł - to znak bogów, żeś godzien i nawet na Jedi możesz się nadawać!
"Także powtarzam : STAR WARS TO NIE TYLKO FILMY!!"
W SW rządzi uniwersum, i tego będę się trzymać.
Pozdrowienia i niech kisiel bakłażanowy będzie z Wami ^^
Jest to jeden z najstraszniejszych grzechów jakie można popełnić. W ramach pokuty codziennie przez przynajmniej 12 godzin oglądaj SW, i odmawiaj paciorek do MOCY. Ja odpuszczam tobie grzechy, W imię Mocy, i wszystkich Jedi.
Jezeli nie obrażasz fanów to nie grzech. Każdy lubi cos innego. Ja wychowałem się na nich i dla mnie są "świętością". Mam też listę filmów których nieznoszę ale nigdy fanów tych filmów nie potępiałem. pozdrawiam ;)
jesli nie lubisz to dalaczego widac,ocene na 8/10 i jest jeszcze zaznaczone że ulubiony?.Powinno byc odwrotnie.generalnie TROLL.