PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286133
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Nie lubię żadnej cześci gwiezdnych wojen
ps.Czy to grzech?????

użytkownik usunięty
rei_hino17

tak

:)

rei_hino17

Wiesz,nie każdemu przypada do gustu taki rodzaj filmów.

użytkownik usunięty
rei_hino17

sprawdź w katechiźmie

:

użytkownik usunięty
rei_hino17

Nie jest grzechem ale gdybyś się np. znęcał nad kimś kto lubi Star Wars byłoby to grzechem ;-)

ocenił(a) film na 10
rei_hino17

Wielki grzech popełniasz ! Czy warto sumienie swe tak zaśmiecać ?

rei_hino17

Tak, śmiertelny :)

ocenił(a) film na 6
Keodred

W stosunku do starej serii???????????????????????????????????

Tak

rei_hino17

hehe, ja też nie przepadam ale dla Liama obejrzałam dzisiaj w tv ;)

ocenił(a) film na 7
rei_hino17

Gdyby był podany powód Twej awersji to nie byłby grzech, ani trollowanie, tylko możnaby podyskutować mormalnie. No ale powód jest nie podany czyli to zaśmiecanie niepotrzebnymi postami, więc grzech ekologiczny :-D

ocenił(a) film na 8
rei_hino17

To wielki grzech ;))

PS. musisz się wyspowiadać xd

ocenił(a) film na 5
rei_hino17

ja w zasadzie tez, chociaz musze przyznac ze jestem wielkim fanem uniwersum Old Republic, wydaje mi sie... mniej cukierkowe niz to przedstawione w filmach Lucasa :)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7
rei_hino17

Nie!
Gdybyś np. tak jak to było jak grałem w grę browserową na forum Gangu założyłem Temat " Star Wars " gadaliśmy sobie o grach w jakie graliśmy jakie kolory mieczy mieliśmy itp. i kilku "gnojków" bo inaczej ich nazwać nie mogę pisało
" Łee tam! Ale głupie te Star warsy to jakieś star wsraki. STAR TREK LEPSZYYYY O WIEEELEEEEEEE!!! "
Takie zachowanie jest dziecinne i grzeszne ( Jeśli wierzysz w boga i przykazania ). To tak jakby wyzywać kogoś za to jaką lubi kawę lub coś innego .
Także powtarzam : STAR WARS TO NIE TYLKO FILMY!! Wejdźcie sobie na ossus.pl, a jak was zainteresuje to na wookieepedia.wikia.com !

rei_hino17

Tak, synu, ale jest pewien sposób. Istnieje pewna próba...
Jeżeli uda Ci się wyczyścić całą paszczękę rozżarzonym drutem Rankorowi z nadwrażliwością dziąseł - to znak bogów, żeś godzien i nawet na Jedi możesz się nadawać!

"Także powtarzam : STAR WARS TO NIE TYLKO FILMY!!"
W SW rządzi uniwersum, i tego będę się trzymać.

Pozdrowienia i niech kisiel bakłażanowy będzie z Wami ^^

ocenił(a) film na 9
rei_hino17

Jest to jeden z najstraszniejszych grzechów jakie można popełnić. W ramach pokuty codziennie przez przynajmniej 12 godzin oglądaj SW, i odmawiaj paciorek do MOCY. Ja odpuszczam tobie grzechy, W imię Mocy, i wszystkich Jedi.

rei_hino17

Jezeli nie obrażasz fanów to nie grzech. Każdy lubi cos innego. Ja wychowałem się na nich i dla mnie są "świętością". Mam też listę filmów których nieznoszę ale nigdy fanów tych filmów nie potępiałem. pozdrawiam ;)

rei_hino17

jesli nie lubisz to dalaczego widac,ocene na 8/10 i jest jeszcze zaznaczone że ulubiony?.Powinno byc odwrotnie.generalnie TROLL.

ocenił(a) film na 5
adammarzenka

a co do filmu: straszna szmira :F