PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286124
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

heheh Wielka saga Star Wars....az spac sie chce. Ja tu mysle ze obejrze sobie jakas porywajaca historie wraz z efektami specjalnymi, a tu mi serwuja jakias marna namiastke fabuly. Co prawda efekty byly, tylko sama gra aktorow jakos sztucznie wygladala i zabraklo mi jak to juz pisalem histori ktora ma przyciagac a nie usypiac.
Wielkie rozczarowanie, naprawde. Duzy plus za to za efekty(bo naprawde ladne) i dosyc czeste poczucie humoru w filmie.
pozdrawiam

ReDevil_2

chyba jest z tobą coś nie tak skoro zasypiasz na filmach...?

ocenił(a) film na 5
ReDevil_2

na filmach nie zasypiam, tylko na kolysankach i bajkach do snu.

ReDevil_2

to swoją drogą, ale na filmie SW zasnełeś czyli jednak jest jakis zespół albo choroba nie wiem

ocenił(a) film na 5
Beliar

po pierwsz moj drogi nigdzie nie napisalem ze zasnalem, po drugie czytaj uwazniej. Po trzecie czy od razu trzeba przygadywac jak film sie nie podobal.
".....czyli jednak jest jakis zespół albo choroba nie wiem" nie wiem co to mialo znaczyc. Czyzbys sie chcial podroczyc albo zwyczajnie jestes uposledzony.
pzdr

ReDevil_2

Ty czytaj uważniej. Ja ci przygaduje? Poprostu twoje zachowanie jest dziwne... Nie nie jestem uposledzony a o co mi chodziło to sie domyśl sam ... chyba że jesteś uposledzony...

ocenił(a) film na 5
Beliar

dobrze to moze zaczne sie zachowywac adekwatnie do ciebie wielmozny paniczu. POdac herbatki a moze krakersa....