Moje ulubione to:
- Pojedynek Qui-Gona i Obi-Wana z Maulem (oczywiście)
- Końcowa scena - wszyscy są happy :)
- Pojedynek Qui-Gona z Maulem na Tatooine
- Scena z wodospadem - usunięta ;)
film super lepszy od ,,Nowej Nadziej, a scena to tam gdzie pojawiał się Lord Maul, czyli końcowy pojedynek EKSTRA
(takie mam zdanie)
nie powiedziałabym czy lepszaczy gorsza, lubir obie trylogie :) ale masz rację, Duel Of The Fates to najlepsza scena
chodzi mi o to że w NN pojedynek Vadera z Obi jest po prostu sztywny a Duel Of The Fates zapiera dech, i ta nuta w tle
Mroczne Widmo pokazało jak powinny wyglądając sceny pojedynków na miecze
fajna scena też to bitwa o Nabu( w kosmosie) a ta scena z wodospadem to nie kojarzę jak wygląda ?
pozdro
że zaczęło im ściagać ten statek z prądem do wodospadu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bxdpNpIAYZg
zgadzam się co do pojedynku w NN a pojedynku w Widmie.
Podpisuje się pod wszystkimi poprzednikami
- Darth Maul vs Kenobi i Qui- gon Jinn + Duel of the fates Johna wiliamsa
- Jabba śpiący na wyścigach
- Początek szkolenia Anakina przed radą Jedi.
PS. Czy mi się wydawało czy Yoda w mrocznym Widmie ma jeszcze wąsy ?
Moje ulubione sceny w Mrocznym Widmie to:
-końcowy pojedynek
-wszystkie "podwodne"sceny
-wyścig na Tatooine
genialna scena z Ankinem i Padme: "Are you an angel?", trzeba przyznać chłopak umie prawić komplementy...;-)
scena pościgu na Tatooine,
scena porzegnania Anakina ze Shmi.. smutne...
scena gdy Anakin daje Padme wisiorek...
scena walki Obi-Wana i Qui-Gona z Maulem..
i wiele wiele innych...;-)
pozdrawiam!
ogólnie to Maul jest ciekawą postacią, ale nie poświęcono jej tak dużo uwagi jak póżniej imperatorowi czy vaderowi. a to wg mnie, bardzo ciekawy sith.
Ej, ale bez kitu, czy ktoś, kto tu się wypowiada, ma powyżej 12 lat? Bo wasze posty przypominają dziecięcy bełkot, bez urazy.
czy nie mogę wypisywac ulubionych scen? i rozmawiac jak mi się podoba? jak nie interesuje cię ta rozmowa to sie do niej nie włączaj - proste :) pozdrawiam
bo go po prostu lubię ;) ma fajny image no i miecz - takiego nie miał żaden inny Sith. :D załuje, że w filmie było go tak mało - jedynie w Duel Of The Fates jest go duzo. Pozdrawiam.
Szukasz kolegów? Wyjdź sprzed komputera, w piaskownicy na pewno znajdziesz paru rówieśników.
spokojnie. nawet jeśli ma 12 lat ( w co wątpie) to ma prawo wyrażać włsną opinię.
a co do scen to moją ulubioną jest oczywiście walka Qui-Gona i Obi-Wana z Maulem i wyścig :)
ha ha ha, ale śmieszne... chociaż nic w tym dziwnego, skoro wystawiłeś filmowi ocenę 3/10 :) mimo to pozdrawiam :D