PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286124
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

ekipa sos mi vida przeciwko master_andre żałosnemu fanowi gwiezdnych wojen. Jeśli jest tu jakiś fan telenowel proszę o dołączenie do sporu~!

parmacki

Ja dolaczam! Mam dosc tego idioty i jego beznadziejnego filmu!!!

Monia_41

Zgadzam się. Mówie tu do innych fanów gwiezdnych wojen. Nie mamy nic do was! Tylko do masteR_andre który wszedł na forum sos mi vida i na mój blog ,i zaczął nas obrażac!

Monia_41

Ja rowniez, ten koles niesamowicie beszczelny i prymitywny przesadza ze swoim chamskim zachowaniem
!!!!!!!

parmacki

master_andre uprzedzil mnie do "Gwiezdnych wojen"osobiscie nic do nich nie mam,ale przez tego typa juz ich napewno nie obejze.Szacuneczek dla wszystkich "normalnych"fanow G.W.oprocz master_andre!!!!

angela_polska

no właśnie. Ja też nic nie mam do innych fanów. Ale master_andre...masakra

użytkownik usunięty
parmacki

Ho ho ho hello mile dziewczyny. Jak miło was tu widziec buehehehe. Wejdzicie na forum o zemście sithów to najnowsza czesc tam wiecej osob zaglada bedzie mial kto was zamknąć.

Chyba Cie pogielo,ze nas ktos zamknie!!!!!Bedziemy tak nieugieci jak Ty.
Jak bedzie trzeba to znajdziemy wszystkie stronki z Gwiezdnymi wojnami!!!!!!Hasta la vista!P.S pozdrowienia dla fanow G.W. oprocz Master_Andre!!!!!

Dodaje link ktoeym pochwalil sie master_andre. http://zemsta.sithow.filmweb.pl/.Pozdro dla fanow G.W oproczy wymienionego powyzej!!!!

angela_polska

No wlasnie kretynie! Nas jest wiecej i tobie nie uda sie tak latwo nas zamknac jak my zamknelismy ciebie ;p
Pozdro dla normalnych fanow G.W
Buziale dla ekipy SMV

Monia_41

hehe....niezły debil z ciebie...:P:P:P Z nami nie wygrasz! Niech żyje smv

parmacki

Dołanczam <za krótki> <za krótki> <za krótki>