Według mnie lepszy od przesyconej efektami specjalnymi Zemsty Sithów. Ten film ratuje finałowy pojedynek na miecze świetlne. Brawo dla aktorów, którzy grali Obi - wana, Qui - Gona i Maula.
przesycona efektami???
Niieee... przeciez to film science fiction więc trudno żeby tych efektów było mało.
Wiem że to film Science fiction, ale w we wszystkich pozostałych częściach efekty specjalne w postaci animacji komputerowej miały swój smak. W jednym z momentów w zemście Sithów są setki a nawet i tysiące atakujących sie myśliwców i statków republiki i separatystów, a cały ten fragment trwa zaledwie 3 może 4 minuty. Za to według mnie świetnie się posłużyli efektami specjalnymi w walkach na miecze. Czteroręki Grievous, Yoda vs Palpatine czy planeta mustafar robi wrażenie.
za to ty jesteś takim debilem że mi sie też chce zygac ale jak widze ciebie. I sam jesteś dziecinny.
Macrad odnosze wrażenie że ty chyba jakiś fanatyk Gwiezdnych Wojen jesteś bo nie akceptujesz żadnej krytyki wobec tego filmu.
Naprawdę jestem fanem Star Wars, ale tu Lucas przesadził. Ta część podobała się znanym mi dzieciom, mnie nie.Kłapouchy i wk..urzający Jar-Jar, zinfantylizowana fabuła , brak dobrego klimatu. Na całe szczęście II i III były lepsze.
BUHAHHA!!Jestem Fanem Star Wars i ani niemówie ze SW Ep I TPM jest dobry ani ze jest zły:D Wdłóg mnie mozna go obejrzeć ale bez wiekszych emocji tak negatywnych jak i pozytywnych :( Szkoda !! Mógł być lepszy :( Za pierwszym razem moze być ale po kilku , kilkunastu , kilkudziesieciu razach to juz sie troche nudzi :( a stara trylogie :D To mozna prawie bez końca oglądać :D Może to wynika z tego że zaczełem swoja "przygode" ze star wars od starej trylogii :D Kiedy ogladałem Ep IV to jeszcze niebyło słychac o Epizodzie I .Osoby które pierwszą część GW jaka ogladały był Ep I to za stara trylogia raczej przapadają za to nową trylogie to faworyzować masakrycznie chca :( Właśnie ci że ja ich tak nazwe Fani Nowej Trylogii mnie zdeczka wpieniaja :
pomyłka w tekście była wiec poprawie
BUHAHHA!!Jestem Fanem Star Wars i ani niemówie ze SW Ep I TPM jest dobry ani ze jest zły:D Wdłóg mnie mozna go obejrzeć ale bez wiekszych emocji tak negatywnych jak i pozytywnych :( Szkoda !! Mógł być lepszy :( Za pierwszym razem moze być ale po kilku , kilkunastu , kilkudziesieciu razach to juz sie troche nudzi :( a stara trylogie :D To mozna prawie bez końca oglądać :D Może to wynika z tego że zaczełem swoja "przygode" ze star wars od starej trylogii :D Kiedy ogladałem Ep IV to jeszcze niebyło słychac o Epizodzie I .Osoby które pierwszą część GW jaka ogladały był Ep I , Ep II albo Ep III to za starą trylogia raczej nie przapadają za to nową trylogie to faworyzować masakrycznie chca :( Właśnie ci że ja ich tak nazwe Fani Nowej Trylogii mnie zdeczka wpieniaja :