PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5982}

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005
7,6 262 tys. ocen
7,6 10 1 262316
6,4 54 krytyków
Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

wszystkok co was denerwuje w tym "wpaniałym dziele" - chorego umysłu G. Lucasa:D:D:D

Eken

Hehe to może zacznijmy od tego, co się Tobie w tym filmie nie podoba, bo jakoś nie widzię żadnej argumentacji. Ech... takim ludziom powinno się zabronić wypowiadania na forach. Dla mnie Star Wars są zajebiste i kropka... (a nawet trzy)

Eken

no rzeczywiscie cos takiego jak gwiezdne wojny: swietlne mieczolki, kudlate i galaretowate stworki, latanie z galaktyki do galaktyki, stateczki, i inne zalosne duperele mogly sie zrodzic tylko w chorym umysle!
dla mnie te filmy mogliby puszczac na polsacie, czy innym odmóżdzającym tefałenie miedzy godzinami 10 - 17! slowem, tak jak napisales: "wielki SHIT" :D

moshimosh

no cóż do jednych te "swietlne mieczolki, kudlate i galaretowate stworki, latanie z galaktyki do galaktyki, stateczki, i inne zalosne duperele..." trafiają, a do inni (tacy jak Wy) po prostu sie nie znają/nie mają gustu. Poza tym ten flimy były wyświetlane na polsacie i to kilka razy... :)

Eken

Kurwa. Czy sam jesteś shit. Uzasadnij dlaczego Star Wars jest "Shit" nie widze podstaw, żebyś tak mówił. Widze ze nie jesteś zwolennikiem tego typu filmów, ale przecież gdyby nie powstawały tego typu filmy to zostałyby nam filmy akcji, komedie co stałoby sie kurwa mac nudne juz. Dobrze ze takie filmy powstają, przynajmiej cos innego.

użytkownik usunięty
Szajba

To jest świetny film! Żadny shit. Lucas dużo się naprawcował aby nakręcić. Czasami nie jest idealny, ale przecież żaden film nie jest bezbłędny.

ocenił(a) film na 8
Eken

Lubie gwiezdne wojny ale wqrwiam sie bardzo jak ktos pisze ze inni nie maja gustu bo im sie to nie podoba. Ludzie zastanowcie sie co piszecie przeciez to nie ma sensu ja tez moge pisac ze jak ktos nie lubi ostrej muzy to nie ma gustu ale to jest bez sensu przeciez nie mozemy byc wszyscy tacy sami dla jednych gwiedne wojny moga byc shitem i nic nam do tego

ocenił(a) film na 10
Eken

Moze i Ci sie nie podoba ale to nie znaczy ze to shit. To po prostu swietny film fantasy z elementami science-fiction. Gdyby tak oceniac rezyserow to oznaczaloby ze wiekszosc z nich ma ,,chore umysly''

Legion_2

a po Sitha taki temat na forum??
Podobno to jest forum osób które lubią film....
A poza tym to każdy film ma swoje słabe i mocne strony...

Eken

heh, no trudno się nie zgodzić z tym, że film jest shitem jakich mało ;)
film można zaliczyć do gatunku bardzo słabych komedii

co mnie wkurza ? - wszystko od początku do końca, ten film jest dla mnie totalną porażką !

ocenił(a) film na 8
tapczan

Wy jacyś niedojebani jestescie......kazdy ma inny gust i tyle. Slyszalem ze jednym sie nie podoba np matrix, niby hicior jak ja pierdole, ale sa tacy ktorzy nie lubia takich filmów. Ja np lubie filmy z kazdego gatunku...tyle zeby byly dobre. SW podoba mi sie. Niech ci, ktorzy nie lubia filmow s-f niech żałują bo takie filmy są jak kazde inne. Po postu nie umieja odlaczyc sie na chwile od rzeczywistosci...a szkoda, bo po to są filmy. Filmy s-f tak samo jak inne maja fabule, akcje...tyle ze sa urozmaicone efektami specjlnymi

tapczan

hehehehehhee :P

To obejrzyj sobie Muminki, ty Byku ty!

Wygląda na to, że niektórzy ludzie sami nie wiedzą czego chcą - i to jest komedia :D

Eken

to, że się nam nie podobo oznacza, że jesteśmy niedojebani ?
to już widzę jaki poziom prezentują osoby, którym się SW podoba

tapczan

niedojebani sa ci co mowia jak pojebani vide gora -zwyzywac film bez argumentacji toz to prowokacja prawie ze i syf nie wart odpowiedzi. 'to już widzę jaki poziom prezentują osoby, którym się SW podoba
' no tu juz sie zapusciles bo i nieziemsko nieraz zdziwilbys sie. a droga swa moze o jakies prekognitywne wlasciwosci ci chodzi, widze mowisz...no,no.

ocenił(a) film na 8
tapczan

Nie powiedziałem ze ktos jest niedojebany bo nie lubi Star Wars. Niedojebani sa ci, ktorzy oczerniają jakis film i gusta innych. To, ze komus sie film nie podoba...ok. Ale jak ktos zaczyna glupie wypowiedzi na forach typu " ...-wielki shit" i robi pojazd no to wybacz. Rozumiem jak ktos pisze o danym filmie - co mu sie w nim podobalo a co nie. to jest spoko. Ale inni specjalnie z nudów chyba robia głupie pojazdy na filmy, osoby...

Eken

finallyh marzę o poznaniu Twojej "wielkiej osoby"...

co do SW - jedni uważają go za shit inni za genialne dzieło - mi gatunek sci-fi nie leży i ten film mi się totalnie nie podoba

czy gdzieś w regulaminie jest napisane, że na forum poświęconemu jakiemuś filmowi trzeba go tylko wielbić ? (pytanie retoryczne)

tapczan

tapczanie nie personifikuj sytuacji. SW=shit -o to chodzilo, a ze znalazles sie u gory. a pozostala czesc odebralem jak by przeciwienstwo twego zamyslu odpowiadajac powyzszym, wiec znow skrajnosc, choc srodkujac to (co ma proba bylo) i ja jednak moge zrozumiec bo w pierwszym mam podobne reakcje odruchu. gra?

finallyh

no cóż nie pozwole tak mówić na Gwiezde wojny bo to wspaniała saga, ma swoje wady i zalety za to miliony fanów na świecie uwielbia ten film a tylko nieliczni nie. Ty zaś należysz do tych nielicznych więc nie pierdol głupot bo nieliczni to se mogą! natomiast co to pytań retorycznych na forum nie należy tylko chwalić filmów ale żeby zaraz określać je mianem shitu to dla fanów może być wkurwiające a koleś taki jak finallyh budzi tylko do siebie apatie innych. No i po co mu to? Wystarczyło powiedzieć że mu sie ten film nie podoba no.

tomigun

dobrze wiec napisze jak na tablicy. pisze po raz 3 TYLKO za wzgledu na temat jaki jest i po swojemu sprzeciw wprowadzam. wychowalem sie na SW i uwielbiam od dawien dawna z czego sie tlumaczyc myslalem nie powinienem, no ale by jasne bylo. prosze czytac i starac sie zrozumiec. dziwnie sie czuje gdy zamysl moj odebrany jest wprost preciwnie do zamierzonego. no ale tak taz bywa. a na '...patiach' mi naprawe nie zalezy.