Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Wytrzymałem raptem 33 minuty tej żenuy... szczerze, aż wstyd było mi dalej oglądać. W rankingu najbardziej nietrafionych filmów, ten zajmuje chyba pierwsze miejsce jako najgorzej wykorzystany transfer danych... ;)

ocenił(a) film na 7
color1

Argumenty!

ocenił(a) film na 7
color1

w 33 minucie jest najlepsza akcja. Co tam niby takiego żenującego było? Chyba w ogóle nie wiesz czym są gwiezdne wojny.

użytkownik usunięty
SupremeLeader

Prawdziwe Gwiezdne Wojny to , epizody 1 - 6 . Natomiast epizod 7 , raczej nie . Jeśli chcesz podam ci co mi nie pasuje , ale to dużo pisania .

użytkownik usunięty
color1

Gorszego filmu od Przebudzenia Mocy nie będzie .

ocenił(a) film na 8
color1

troll? Nie podałeś żadnych argumentów. Nietrafiony? Film podoba się większości fanom, 2 mld wpływów, wysokie oceny na rotten metacritic imdb. Nie spotkałem się z negatywną recenzją, szukałem długo.

użytkownik usunięty
Eldeyerli

Może i większości podoba sie , ta część sw ale jest dużo negatywnych opinii .

ocenił(a) film na 8

Nie czytam wypocin "fanów" na forum, raczej oglądam recenzje na youtube gdzie w większości fani się zgadzają z opinią. Przeważają te pozytywne recenzje.

użytkownik usunięty
Eldeyerli

Przeczytaj to http://gosc.pl/doc/3076805.Rezyser-Star-Wars-przechodzi-na-ciemna-strone-mocy. To może sie przekonasz , że sw chyli sie ku upadkowi .

ocenił(a) film na 1
Eldeyerli

Ten film to jakieś nieporozumienie. Przecież to się ogląda jak jakąś bajkę Disneya dla nastolatków a nie prawdziwe Gwiezdne wojny z klimatem... Rekord padł bo ludzie szli na potęgę - bilet kupiony i nie ma odwrotu a fanów jest wielu plus nowi "klienci", którzy poszli do kina bo jest modnie... Jak ktoś nie wychował się na trylogii Gwiezdnych Wojen to może film się podobać - ja wyłączyłem film gdzieś w połowie bo byłem załamany...

ocenił(a) film na 8
lukas501

A o ocenach nic nie powiesz? Fani szli po kilka razy na film, Amerykanom spodobał się najbardziej-rekord box office, ja się wychowałem na starej trylogii i mi się podobał, "Przecież to się ogląda jak jakąś bajkę Disneya dla nastolatków" że co? cała saga to baśń, stara trylogia jest najbardziej dziecinna, pamiętasz może jak pluszowe misie pokonały oddziały szturmowców za pomocą dzid?No chyba raczej się nie wychowałeś na sw skoro nawet na premierze nie byłeś, nie rozumiesz magii sw.

ocenił(a) film na 3
Eldeyerli

Miśki przewróciły raptem kilku może nawet ogłuszyły, ale do żadna sztuka przewrócić kogoś zachodząc go od dupy strony :P Ale pamiętasz że te miśki po jakiś góra 3 min. bitwy, a właściwie szybkiej i krótkiej dywersji, dostają łomot

https://www.youtube.com/watch?v=wFa014b6EBk&feature=player_detailpage#t=58

swoją drogą ta scena, ma w sobie więcej klimaty niż cokolwiek w Force Awakens. A wiesz czemu? Bo w TFA bohaterom idzie zbyt prosto. I na tym polega "disneywatość".

użytkownik usunięty
Kenobi66

Nie tylko w bajkach Disneya bohaterom wszystko idzie prosto

Myślisz że Disney to jedyna firma gdzie w filmach wszystko idzie bohaterom jak spłatka ? Nie, widziałem masę bajek i filmów gdzie bohaterowie byli praktycznie nie do zdarcia i nie były to produkcje od Disneya

ocenił(a) film na 3

Zbyt prosto.

użytkownik usunięty
lukas501

Zdefiniuj "Bajka Disneya"

użytkownik usunięty

Elrond 123 na mnie sie uwziął , przypiął sie do mnie jak rzep do psiego ogona .

użytkownik usunięty

Co to ma wspólnego z moim postem ?

użytkownik usunięty

Nic wspólnego nie ma. Tylko cie wtajemniczam , czemu on za każdym razem komentuje niesłusznie moje posty .

użytkownik usunięty
lukas501

Masz tutaj dużo racji .

ocenił(a) film na 7

SPAM

ocenił(a) film na 7
color1

Argumenty którymi obronisz 1/10, a łatwo Ci nie będzie.