Chciałbym się zapytać zapewne nielicznej części osób które były na pokazie 3D. Czy warto? Czy doznamy tam jakiś "pozytywnych" efektów czy równie dobrze zakładamy okulary tylko po to by napisy widzieć z efektem głębi.
Zdecydowanie nie warto. Żadnego fajnego 3D, tylko okulary przeszkadzały. Jeśli pójdę 2 raz to na 2D.
nie warto bo fabuła jest słaba a nawet jej nie ma. film jest smutny i nie trzyma w napięciu jak pozostałe 6 części. dla mnie 7 części nie ma i czekam po prostu kiedy Lucas nakręci 7 częśc...
Tak naprawdę już mi odpowiedzieliście. Liczyłem że film z takim budżetami, w takich klimatach aż prosi się by dołożono wszelkich starań w tej technologii. Liczyłem że miecz świetlny będzie przed twarzą Nam latać. Pojedynki w przestrzeni kosmicznej będą zniewalać..przeliczyłem się. A więc 2D.
Dzięki wszystkim :)
Powiem ci tak. 3D jest dobrze zrobione bo siedziałem w 3 rzędzie, blisko ekranu i jakimś cudem nie rozbolały mnie oczy, ani głowa. Nie jest to film pokroju Pirania 3D, gdzie efekty są robione bezpośrednio pod 3D, żeby podniecić dzieci, że przed oczami im przeleciała nie wiem, mucha np. Samo 3D wygląda bardzo dobrze, ale darowali sobie taniego efekciarstwa. No i generalnie przez 3/4 filmu postacie prowadzą dialogi, więc nie ma potrzeby by faszerować film takimi zagrywkami :P W każdym razie walki myśliwców wyglądają epicko.