Staram się odcinać od czegokolwiek związanego z filmem, by czegoś sobie nie zaspoilerować, więc błądzę jak we mgle ;)
Ponoć ta super broń ma wyrzucać pociski podobne do tych jakie Jango używał w Ataku Klonów ścigając Obiego
Zgadzam się. Plakat bardzo fajny.
Myślę że trailer civil war dadzą dopiero w listopadzie bo w tym miesiącu mamy trailer SW
Strasznie dużo tego wszystkiego nasrane w jednym miejscu, nie ma na czym skupić oka bo tutaj miecz, tutaj laska z włócznią, tu jakiś wybuch, murzyn z mieczem... Ta nowa gwiazda śmierci wskazuje że będziemy mieli najnormalniejszą na świecie powtórkę z rozrywki, zero nowości- od FO zamiast Impreium, kolejna jajowata broń masowej zagłady i pewnie nawet orgin żywcem wyjęty z Nowej Nadziei :D
Jak ma się paręnaście postaci, których nieukazanie skutkowałoby gównoburzą fanów lub komentarzami "to znaczy, że nie będzie [wstaw postać] w filmie? 1/10, Jar Jar Abrams zgwałcił moje dzieciństwo" to tak jest.
Ale chyba masz kilka głównych i kilka pobocznych postaci? Wątpię żeby ta cała Maz Khanata odgrywała jakąś dłuższą rolę, a załapała się na plakat. Przypuszczam że nie ma Luke'a tylko temu że po prostu nie miał się gdzie zmieścić xD
Ma odgrywać znaczącą rolę, bo wg SPOILERÓW jest uczennicą Skywalkera. Przypuszczam, że nie ma Luke'a, bo jednym z zamysłów materiałów promocyjnych jest tajemnica wokół niego podobnie jak postaci Andy'ego Serkisa. Jaki byłby sens umieszczać go na plakacie, by potem okazało się, że występuje dopiero w końcowych scenach?
http://www.star-wars.pl/grafika/2015/paz/tfa_poster_wide_header-1536x864-3243973 89357_ed7e53c9b63af171afc58262a0cdc200.jpg
Ten kij Rey wygląda jakby był mieczem świetlnym(bo miecz Kylo jest tuż obok kija Rey).
Gdziie ta nowa broń Imperium?
Kim jest ten pilot rebeli?
I ten szturmowiec na dole pośrodku kto to jest?
A to nie broń Rebeliantów ??? Teraz sobie przypomniałem że oni też mieli mieć superbroń a umiejscowienie na plakacie globusika wskazuje na przynależność do rebelii.
A Poe, BB8 i X-Wingi po lewej stronie plakatu...
Nie pamiętam tego z przecieków. Prześlij jakiegoś linka.
Teraz to nawet nie odpowiem bo czytałem tego bardzo dużo, chyba gdzieś w spojlerach bylo
Znowu, kolejna Gwiazda Śmierci. Litości. Czy scenariusz musi być zawsze na jedno kopyto?. Plakat nie napawa optymizmem. Oby film był w połowie tak dobry jak Zemsta Sithów.
W OT były już 2 gwiazdy śmierci. Wg przecieków to ma być stacja Ruchu Oporu, a broń Najwyższego Porzadku wg informacji z www.starwars.com ma być umieszczona na lodowej planecie.
"Oby film był w połowie tak dobry jak Zemsta Sithów." - O Nie Ku*wa !! Zemsta Sithów była tak samo słaba jak reszta nowej trylogii
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+III+-+Zemsta+S ith%C3%B3w-2005-5982/discussion/Revenge+of+the+Sith+-+pierwsze+co+pomy%C5%9Bleli %C5%9Bmy+o+tytule+jest+oczywiste.+%C5%BBe+je%C5%9Bli+przestawimy+litery+w+%22SIT H%22%2C+pojawi+si%C4%99+inne%2C+kt%C3%B3re+mo%C5%BCe+nam+powiedzie%C4%87+jaki+b% C4%99dzie+ten+film.+Ot%C3%B3%C5%BC+jest+to...,2696941