Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

A oto i plakat!

użytkownik usunięty

http://twitter.com/starwars/status/655775390691033089/photo/1

Na plakacie chyba widzimy nową super broń o ile dobrze widze .....sam plakat nawet fajny

wort801

Nie ma Luke:

szymtoszym

To tylko pierwszy plakat z wielu spokojnie na pewno na jakiś będzie :)

wort801

Nie ma go na plakacie, zaczynam się martwić że nie będzie go też w jutrzejszym zwiastunie ; /

Anakin_Skywalker

No może go nie być ale dla mnie najważniejsze żeby jego rola w filmie była dobrze napisana .....

ocenił(a) film na 9
Anakin_Skywalker

Spokojnie ma się pojawić. Był mały przeciek

ocenił(a) film na 9
wifi_wifi

I o czym informował ten przeciek? Tylko o pojawieniu się LS?

ocenił(a) film na 9
wort801

To jest finalny plakat filmu

Himiteshu

Finalny ??? a z innych krajów ???

ocenił(a) film na 8
szymtoszym

A ten po lewej od Hana i nad szturmowcem to nie Luke ?

użytkownik usunięty
WielkiMou

Poe Dameron.

ocenił(a) film na 8

Staram się odcinać od czegokolwiek związanego z filmem, by czegoś sobie nie zaspoilerować, więc błądzę jak we mgle ;)

ocenił(a) film na 9
WielkiMou

Jednak fajnie znać imiona głównych bohaterów

użytkownik usunięty
szymtoszym

Użył Mind Tricka i wmówił wszystkim że wcale go nie ma na tym plakacie :)

ocenił(a) film na 9
szymtoszym

No właśnie to dziwne

użytkownik usunięty
wort801

To chyba przez Struzana nie było rysowane.

ocenił(a) film na 7
wort801

Ponoć ta super broń ma wyrzucać pociski podobne do tych jakie Jango używał w Ataku Klonów ścigając Obiego

wort801

Zgadzam się. Plakat bardzo fajny.

Myślę że trailer civil war dadzą dopiero w listopadzie bo w tym miesiącu mamy trailer SW

ocenił(a) film na 9
wort801

To ma byc Baza Starkillera czy cos takiego

ocenił(a) film na 9

So-so

ocenił(a) film na 8

Znacznie lepszy od pierwszego i napawa optymizmem. Grudzień wciąż taki odległy.

WielkiMou

Jrszcze 2 miesiące...

ciekawi mnie co to za knypek obok R2 :D

użytkownik usunięty
Anakin_Skywalker

Maz Kanata.

ocenił(a) film na 6
Anakin_Skywalker

Maz Kanata prawdpodobnie

Za*ebisty :D

Strasznie dużo tego wszystkiego nasrane w jednym miejscu, nie ma na czym skupić oka bo tutaj miecz, tutaj laska z włócznią, tu jakiś wybuch, murzyn z mieczem... Ta nowa gwiazda śmierci wskazuje że będziemy mieli najnormalniejszą na świecie powtórkę z rozrywki, zero nowości- od FO zamiast Impreium, kolejna jajowata broń masowej zagłady i pewnie nawet orgin żywcem wyjęty z Nowej Nadziei :D

użytkownik usunięty
Fass_

Już w Powrocie Jedi mieliśmy kolejną jajowatą broń masowej zagłady.

użytkownik usunięty
Fass_

Jak ma się paręnaście postaci, których nieukazanie skutkowałoby gównoburzą fanów lub komentarzami "to znaczy, że nie będzie [wstaw postać] w filmie? 1/10, Jar Jar Abrams zgwałcił moje dzieciństwo" to tak jest.

Ale chyba masz kilka głównych i kilka pobocznych postaci? Wątpię żeby ta cała Maz Khanata odgrywała jakąś dłuższą rolę, a załapała się na plakat. Przypuszczam że nie ma Luke'a tylko temu że po prostu nie miał się gdzie zmieścić xD

użytkownik usunięty
Fass_

Ma odgrywać znaczącą rolę, bo wg SPOILERÓW jest uczennicą Skywalkera. Przypuszczam, że nie ma Luke'a, bo jednym z zamysłów materiałów promocyjnych jest tajemnica wokół niego podobnie jak postaci Andy'ego Serkisa. Jaki byłby sens umieszczać go na plakacie, by potem okazało się, że występuje dopiero w końcowych scenach?

ocenił(a) film na 9
Fass_

Ale plakaty GW zawsze takie były

użytkownik usunięty

http://www.star-wars.pl/grafika/2015/paz/tfa_poster_wide_header-1536x864-3243973 89357_ed7e53c9b63af171afc58262a0cdc200.jpg

Boyega z mieczem mnie przeraża.

ocenił(a) film na 9
Toma1910

dlaczego?

Ten kij Rey wygląda jakby był mieczem świetlnym(bo miecz Kylo jest tuż obok kija Rey).

Gdziie ta nowa broń Imperium?
Kim jest ten pilot rebeli?
I ten szturmowiec na dole pośrodku kto to jest?

użytkownik usunięty
LordVader345

1. Duży globus za Chewiem.
2. Poe Dameron
3. Kapitan Phasma.

ocenił(a) film na 7

A to nie broń Rebeliantów ??? Teraz sobie przypomniałem że oni też mieli mieć superbroń a umiejscowienie na plakacie globusika wskazuje na przynależność do rebelii.

użytkownik usunięty
sebastikantus

A Poe, BB8 i X-Wingi po lewej stronie plakatu...

Nie pamiętam tego z przecieków. Prześlij jakiegoś linka.

ocenił(a) film na 7

Teraz to nawet nie odpowiem bo czytałem tego bardzo dużo, chyba gdzieś w spojlerach bylo

Thanks

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Widze masz zaległości jak tego nie wiesz :P

Himiteshu

Od jutra nadrabiam :)

Znowu, kolejna Gwiazda Śmierci. Litości. Czy scenariusz musi być zawsze na jedno kopyto?. Plakat nie napawa optymizmem. Oby film był w połowie tak dobry jak Zemsta Sithów.

użytkownik usunięty
obleh

W OT były już 2 gwiazdy śmierci. Wg przecieków to ma być stacja Ruchu Oporu, a broń Najwyższego Porzadku wg informacji z www.starwars.com ma być umieszczona na lodowej planecie.

obleh

"Oby film był w połowie tak dobry jak Zemsta Sithów." - O Nie Ku*wa !! Zemsta Sithów była tak samo słaba jak reszta nowej trylogii

DR16

Zemsta Sithów była dobrą częścia,najlepszą z nowej trylogi.
1 była średnia a 2 słaba

LordVader345

może najlepszą z nowej trylogii ale dobrą ? No nie wiem

użytkownik usunięty
LordVader345

http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+III+-+Zemsta+S ith%C3%B3w-2005-5982/discussion/Revenge+of+the+Sith+-+pierwsze+co+pomy%C5%9Bleli %C5%9Bmy+o+tytule+jest+oczywiste.+%C5%BBe+je%C5%9Bli+przestawimy+litery+w+%22SIT H%22%2C+pojawi+si%C4%99+inne%2C+kt%C3%B3re+mo%C5%BCe+nam+powiedzie%C4%87+jaki+b% C4%99dzie+ten+film.+Ot%C3%B3%C5%BC+jest+to...,2696941

W sumie racja :D

Btw Nowa trylogia to gluity/guilty plesure.